Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hátrány, ha rajzfilmeket néz egy lány? A kedvenc filmjei mind animáltak. Avatar, ilyesmi.
Figyelt kérdés
2022. jún. 7. 00:18
11/18 harebell válasza:
Ne így állj hozzá. Te szeretsz rajzfilmeket nézni, ne azt nézd, hogy ez ki szemében hátrány, hanem TE ne ismerkedj olyannal, aki számára ez komoly probléma vagy esetleg kizáró ok lenne vagy ítélkezik efelett.
Amúgy meg ebben szerintem semmi rendkívüli nincs, sokan szeretnek animációs filmeket, sorozatokat nézni.
12/18 BohócKolbász válasza:
Szerintem ez teljesen rendben van. Egyáltalán nem gyerekes, hiszen többségük tanulságos és némelyik komoly témákat dolgoz fel. Én régebben sokat néztem, mostanában inkább a Family Guyt nézem, vagy Spongyabobot. De szeretem az animéket és az animációs filmeket is. Pl. az általad említett Avatar, Tron, Ghost In The Shell stb...
13/18 anonim válasza:
Nem, mindenkinek kell valami hobbi.
14/18 anonim válasza:
Inkább a tartalomtól függ. A South Park meg a Family Guy is rajzfilmek, mégsem gyerekeknek szólnak. Meséket ne nézzen, az éretlen személyiségre vall.
15/18 anonim válasza:
"De nyilván ezzel együtt járna az is, hogy neked is vele kell nézni néha, vagy ajánl valamit, és azt illik megnézned (meg nyilván fordítva)"
De miért kell? Milyen kapcsolat az, ahol illikből csinálunk dolgokat?
16/18 anonim válasza:
#10:
Most volt a szülinapod?😳
Isten éltessen?
17/18 anonim válasza:
Majd' egy hete volt, Morfika :)
38F incel
18/18 anonim válasza:
Felőlem mindenki azt néz amit akar, nem hátrány párkapcsolatban. De hogy abba nem szól bele senki, hogy én mit nézzek, az is biztos. Tehát felőlem ajánlgathat, de ha nem érdekel, nem nézem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!