Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány az ha egy fiú csendes?
Figyelt kérdés
Az ilyen fiúkat unalmasnak tartjátok?
Kicsit magamnak való vagyok de egy barátnő nagyon hiányzik.
2022. máj. 11. 16:09
1/7 anonim válasza:
Nem.
DE ha mellette önállótlan is, az már igen.
2/7 anonim válasza:
Ha nem tud kommunikálni akkor igen
3/7 anonim válasza:
Ez bizony nagy hátrány hogy innen várod a segítséget.
Valamit tegyél azért érte hogy ráakadjon egy csaj.
4/7 anonim válasza:
Nekem a csendes erős férfiak jobban tetszenek, mint a szófosó bohócok.
5/7 anonim válasza:
Hatrany. Kiveve, ha helyes. Ezt minden csendes srac megmondja.
6/7 anonim válasza:
Őszintén? Nekem igen, de csak mert én társasági, közvetlen ember vagyok és a hozzám hasonlóbbakkal jobban kijövök. Szeretem ha valaki odajön, beszélget, jól eltudunk dumálni stb.
7/7 anonim válasza:
Ezzel a kèrdèssel csajozott be már ezen az oldalon valaha? - van egy pár ilyen kérdés , csak gondoltam ràkèrdezek a hatékonyságára, ha màr ilyen sokszor más is ràkèrdez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!