Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít olyan gáznak ha valaki elment egyszer prostizni ?
Figyelt kérdés
Sokan mondják indoknak, hogy a szerelmeddel jó például elveszíteni mert érzelgős meg minden, de mi van akkor ha valaki életében elmegy bulizni és össze fekszik valami csajjal ittasan az mitől is jobb "érzés" mintha egy szakmabelivel csinálnád. Oké fizetsz érte... de ettől még nem lesz szerintem szánalmas valaki mert 1szer fizet érte. Azért is mozgat meg ez a kérdés mert sok ilyet olvastam már itt és érdekel hogy változott a véleménye az embereknek az évek alatt, illetve van 1 barátom aki fontolgatja ezt a témát hogy elmegy valakihez. Sajnos nem mindenkinek adatik meg minden, hogy egyből nagy csajozógép legyen és valaki beadja a derekát csak hogy szexelhessen végre. Én is megléptem ezt 20 évesen mert első kapcsolatom ami majdnem 1 évig tartott úgy ért véget, hogy semmi intimitás nem volt és nagyon zavart már és szakításunk után elég mélyre kerültem és egy gyenge pillanatomban elhívtam magamhoz egy csajt, később megbántam mert haragudtam magamra, hogy idáig jutottam és itt sok okos írta hogy befolyásolja a további éltemet meg mit tudom én és sose leszek normális meg ilyesmi... hát azóta volt másik kapcsolatom szex stb, mindennel szóval talpra álltam és megfogadtam hogy többé nem megyek de akkor nagyon úgy éreztem hogy kell nekem és sok elodázás után megtettem és végre nem voltam szűz igen tudom olyannal egy igazi élmény elveszíteni akit szeretsz de nem mindenkinek jut ez ki ettől függetlenül élhet az teljes életet, szép barátnővel jó szexel stb és ha valakire meg rájön a csúnyán mondva, "baszhatnék" és nem egy csajozógép akkor miért ne tehetné meg ha van rá pénze ? Aki szerint ezek undorító dolgok leírná, hogy miért gondolja így?2022. jún. 6. 20:38
31/35 A kérdező kommentje:
Utolsó, ebben van valami a férfiak elég máshogy gondolkodnak illetve mások az igényeik de gondolom itt is vannak kivételek. Mindenesetre aki csuoan valami tárgyként tekint rá es nem adja meg a mindenkinek kijáró tiszteletet az szerintem is gáz és faragatlanságra utal.
2022. jún. 8. 14:17
32/35 anonim válasza:
#31 természetesen nem is ellened szólt, amit írtam, meg nyilván minden prostinak ezerféle ügyfele van, vannak normálisak meg vannak iszonyat tahók.
33/35 A kérdező kommentje:
#32 Nem is gondoltam, hogy ellenem szólt nem vettem magamra csak van egy rossz szokásom hogy mindenhez hozzáteszem a saját véleményemet is. Azért érdekelt ennyire ez a dolog mert néha kicsit ilyen bűntudat szerű érzésem van, hogy 20 évesen megléptem ezt és hogy majd mit szól a nagyvilág meg mindenki megbélyegez meg mit tudom én de barátaim körében szerencsére totál mást tapasztaltam meg nyilván nem is kell ezt szétkürtölni, de azért megnyugtató hogy nem akar mindenki a mélybe vetni :D De érdekes élmény volt számomra az 1szer biztos.
2022. jún. 8. 22:34
34/35 A kérdező kommentje:
Meg az elején eléggé szarul éreztem utólag magamat, de aztán megbékéltem, lettek kapcsolataim szóval az egész a múlté csak valaki a múltkor pedzegette és elég sértő és unfair dolgokat vágott igy en bloc azokhoz akik járnak meg a lányokra is akik csinálják és kicsit meg bántott belül de továbbra is úgy érzem, hogy rengeteg emberrel megtörtént valaki gyengeségből vagy elkeseredésből de utána változtatott felállt és az egész a múlté és normális életet él és csak emlékként van hogy jajj egyszer kipróbálta aztán kész és tényleg semmiért nem kell szégyenkezni, ezt mondtam annak az illetőnek és hát mégcifrább szavakkal illetett de ahogy itt olvastam a dolgokat azért megbékélt a lelkem hogy nem tartanak valami elfajzott korcsnak legalábbis remélem :"D
2022. jún. 8. 22:42
35/35 anonim válasza:
A melegeknél szokták mondani, hogy két ember kölcsönös beleegyezéssel azt csinál, amit akar.
Nyilván ez akkor igaz a hetero kapcsolatokra is. Még akkor is, ha fizetett kapcsolat.
Nehogy már nagyobb bűn legyen nőt dugni pénzért, mint férfival fajtalankodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!