Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít olyan gáznak ha valaki elment egyszer
prostizni ?
Figyelt kérdés
Sokan mondják indoknak, hogy a szerelmeddel jó például elveszíteni mert érzelgős meg minden, de mi van akkor ha valaki életében elmegy bulizni és össze fekszik valami csajjal ittasan az mitől is jobb "érzés" mintha egy szakmabelivel csinálnád. Oké fizetsz érte... de ettől még nem lesz szerintem szánalmas valaki mert 1szer fizet érte. Azért is mozgat meg ez a kérdés mert sok ilyet olvastam már itt és érdekel hogy változott a véleménye az embereknek az évek alatt, illetve van 1 barátom aki fontolgatja ezt a témát hogy elmegy valakihez. Sajnos nem mindenkinek adatik meg minden, hogy egyből nagy csajozógép legyen és valaki beadja a derekát csak hogy szexelhessen végre. Én is megléptem ezt 20 évesen mert első kapcsolatom ami majdnem 1 évig tartott úgy ért véget, hogy semmi intimitás nem volt és nagyon zavart már és szakításunk után elég mélyre kerültem és egy gyenge pillanatomban elhívtam magamhoz egy csajt, később megbántam mert haragudtam magamra, hogy idáig jutottam és itt sok okos írta hogy befolyásolja a további éltemet meg mit tudom én és sose leszek normális meg ilyesmi... hát azóta volt másik kapcsolatom szex stb, mindennel szóval talpra álltam és megfogadtam hogy többé nem megyek de akkor nagyon úgy éreztem hogy kell nekem és sok elodázás után megtettem és végre nem voltam szűz igen tudom olyannal egy igazi élmény elveszíteni akit szeretsz de nem mindenkinek jut ez ki ettől függetlenül élhet az teljes életet, szép barátnővel jó szexel stb és ha valakire meg rájön a csúnyán mondva, "baszhatnék" és nem egy csajozógép akkor miért ne tehetné meg ha van rá pénze ? Aki szerint ezek undorító dolgok leírná, hogy miért gondolja így?
Nem vetem meg az ilyen embereket, de ha meg tudnám valakiről, szerintem utána nem találnám vonzónak.
Valahogy az jön le ebből, hogy annyira el van keseredve és annyira feladta az egész keresgeles dolgot, hogy inkább fizet érte, vagyis a “könnyebbik” utat választja, talán emiatt nem tudnék vonzodni hozza, mert eléggé “harcos” termeszet vagyok, szeretek megküzdeni dolgokért, és ezt a másiktól is elvárom.
2022. jún. 7. 14:42
22/35 A kérdező kommentje:
21es és ha utólag tudnád meg hogy történt ilyen évekkel ezelőtt aztán azóta teljesen más az illető vagy esetleg a párod akkor mi lenne ?
2022. jún. 7. 17:31
23/35 anonim válasza:
Nem tudom, fogalmam sincs, hogy reagálnék, nem voltam meg ilyen helyzetben. Furcsának találnám, szerintem nagyon kevés az olyan ember, akinek egy kósza szex sem jön össze soha (akiket ismerek és ilyenek, ott nem a külsővel van a gond, a belső dolgokon viszont rengeteget lehet változtatni, szóval ott nem fogadom el “kifogásként” hogy nem volt más lehetőség)
2022. jún. 7. 18:41
24/35 anonim válasza:
Számomra azért, mert ez fizetett nemierőszak. És nem kéne egy olyan pasi, aki úgy élvezi a szexet, hogy leszarja, hogy a nőnek közben szar.
Tudom, a prosti meg jó pénzt keres vele, nem feltétlen kell sajnálni. Nem is a prosti oldalát nézve, hanem a csávóét, aki képes úgy belelógatni a farkát egy nőbe, hogy tudja, hogy a nő közben undorodik tőle, az a szememben egy önbecsülés nélküli lúzer.
2022. jún. 7. 22:29
25/35 anonim válasza:
24-es a prosti is megválogatja a partnereit egy igénytelen pasival ő sem fekszik le. De mit tanácsolsz egy olyan pasinak akinek csak ez a lehetősége van hogy nővel legyen élje le az életét szűzen?
2022. jún. 7. 22:40
26/35 anonim válasza:
#25 Attól függ melyik prosti, biztos van aki megteheti, de akit 14 évesen eladnak két liter kannásborért, az pl biztos nem válogathat. Vagy aki az állami gondozásból rögtön egy strici szárnyai alá kerül, az sem. Mindkettő elég jellemző életút.
Nem tudok amúgy mit tanácsolni, nem is azt mondtam, hogy betiltanám a prostizást. Annyit mondtam, hogy az én szememben ezek után kapcsolatra alkalmatlan az illető. De ha egy olyan emberről beszélünk, aki amúgy sem tudott soha semmivel vonzalmat ébreszteni egy nőben, akkor annak nyilván ez amúgy is mindegy. Viszont akkor megint csak áll, hogy ha minden átlag nő undorodik tőle, akkor a prosti is.
2022. jún. 7. 22:50
27/35 anonim válasza:
Ebben a kérdésben elég a #24 #25 válaszát nézni, amely két részre sorolja a prostizókat, ami mindkettő negatív.
Az egyik hogy az illető egy normális prosti számára elfogadható, ami azt jelenti hogy fel tudna szedni egy olyan kaliberű nőt, csak túl balf@sz hozzá. A másik pedig hogy még a prostinak is túl igénytelen.
2022. jún. 8. 00:22
28/35 anonim válasza:
#27 Szóval szerinted akivel egy prosti lefekszik, azzal ugyanaz a nő ingyen is lefeküdne, ha nem lenne prosti? Ezt te sem gondolhatod komolyan. Én vagyok az élő ellenpélda: rendszeresen járok prostikhoz, soha egy sem küldött el, mert nem vagyok igénytelen, de amúgy meg minden nő undorodik a külsőmtől.
2022. jún. 8. 07:33
29/35 A kérdező kommentje:
28as sokáig én is ezt hittem aztán megtört a jég kétszer is. Fejben máshogy álltam hozzá, elkezdtem divatodan öltözni, eljárni társaságba már csaj edzenem kéne és nen lenne semmi gondom szerintrm de arrw bagyob nehezen veszem rá magam. A násik meg szerintrm olyan férfi is járt már hivatásosnál akinrk semmi nehézsége a nőzéssel, én ilyet is ismerek, bárkit frkszed de ha úgy van skkor akár fizet is egy gyors menetért, érdekes mennyiféle ember van az biztis.
2022. jún. 8. 09:51
30/35 anonim válasza:
Nekünk nőknek ugye elég nehéz ezt a prostizás dolgot elképzelni, mivel nekünk nincs ilyen késztetésünk, hogy pár perc teljesen üres testiségért fizessünk egy idegennek. Én ha évekig nem szexelek, az sem vág a földhöz, egyszerűen nincs rá igényem. Természetesen az érintés, az intimitás hiányzik egy idő után, de az teljesen más dolog, köze sincs egy fizetős szolgáltatáshoz.
De ha megpróbálom megválaszolni a kérdést, talán az a legijesztőbb vagy legellenszenvesebb része a prostizásnak, hogy tárgyként, eszközként tekintesz egy másik ember testére.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!