Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e itt olyan, aki még házas volt, amikor szerelembe esett valaki mással, a szeretőt választotta, aztán megbánta döntését, két szék közül a pad alá esett?
A szüleim még 2017-ben elváltak. Mindketten félreléptek, de Anyukám volt az, aki végül a kilépés mellett döntött, mivel 2017 nyarán szerelmes lett egy másik férfiba, fel akarta vállalni a kapcsolatot. Apa hajlott volna a házasság megjavítására, kérlelte is Anyát, hogy hozzák helyre a dolgokat, amennyiben lehetséges, de Anya hallani sem akart erről.
A helyzet az, hogy azóta mindketten újraházasodtak, Apa második házassága azonban zátonyra futott, így ismét egyedül van. Anya is a második házasságát tapossa, de nem mer lépni, noha az a kapcsolat sem nevezhető idillinek. A napokban beszélgettünk erről a témáról, és Anya mesélte nekem, hogy többen feltették neki a kérdést az ismerősei közül: Miért nem kezditek újra? Mondta is Anya, hogy ő titkon még mindig abban reménykedik, hogy Apa egy napon visszafogadja. Azzal érvelt, hogy megbánta a döntését, nem gondolta, hogy a gyermekeit meg fogja viselni a válás, a második férje nagyon féltékeny természet, ezen felül kiszolgáltatja magát, házicselédnek tekinti, arról nem is beszélve, hogy intellektuális túl nagy a szakadék köztük, a párját az evésen és a TV bambulásán kívül kb. semmi sem érdekli. Említette még azt is, hogy anyagilag sokkal rosszabbul járt, plusz a mozaikcsaládok többnyire nem működőképesek (ki nem állhatja a férje előző kapcsolatából született gyerekét; jelzem, Apa esetében is állt fent ilyen probléma, a volt felesége engem nem szívlelt).
Apa azonban már nem tudna benne bízni, ki is jelentette, hogy ha nem találna párt az évek során, akkor sem kezdené újra Anyával.
A lányom.
10+ évig volt a férjével (jártak, együtt éltek, aztán házasság). 30 évesen szeretője lett, a házasságuk utolsó másfél évében rendszeresen járt a férfihez. Közben beleszeretett a szeretőjébe és elvált a férjétől.
Persze a szeretője ígérgetett neki fűt-fát a viszonyuk ideje alatt (a válás előtt és a válás után is)
Csak éppen olyan ügyesen keverte a lapokat a férfi, hogy valahogy mindig elmaradt a kapcsolatuk komolyra fordítása.
2,5 évig volt így (ebből másfél évig házas volt)
Persze a férfinek esze ágában sem volt nemhogy elvenni, de még nyíltan felvállalni sem a kapcsolatukat.
A lányoméknak nem jött össze a baba a házasságuk alatt, a férfi pont amikor a lányom elhatározta a válást, teherbe ejtett egy fiatal csajt.
Pont a lányom születésnapjára született meg a baba.
Most a lányom egyedül van, se gyerek, se férj, se kapcsolat. A volt férje külföldre ment. A f@szi meg ugyanúgy hajtja a nőket, ugyanúgy többet is egyszerre. Ráadásul egy munkahelyen dolgoznak, szinte naponta találkoznak.
15-ös, köszönöm szépen, hogy válaszoltál!
Akkor a lányod igencsak pórul járt, két szék közül a pad alá esett. Sajnálom. :(
Ne sajnáld, magának kereste.
Nem erre neveltük és nem ilyen példát mutattunk neki.
Lett volna lehetősége elválni, segítettük mindig mindenben.
Hazudott 2,5 éven keresztül mindegyikünknek, másfél évig a férjének, aztán még további egy évig nekünk, a családjának.
Egy olyan ember miatt, aki teljesen más volt, mint akinek ő elképzelte, akinek látni akarta.
2,5 év alatt egy szál virágot, egy darab csokit, se semmit nem vett a lányomnak, semmilyen alkalomra, pedig volt jópár.
A lányom járt hozzá autóval (más település), hazudozott, hogy hova megy, fizette a benzint, szerintem még ajándékot is vitt neki.
Amikor lebukott előttem, a szemembe hazudott. Rezzenéstelenül nézett a szemembe és hazudott folyamatosan. Napokon, heteken keresztül ment ez a lebukása után.
És mindig volt valami mentsége a f@szi számára. És nem szakította meg vele a kapcsolatot még akkor sem, amikor szembesítettem vele, hogy a szeretője miket mondott és irkált róla. Hogy az üzeneteit és a meztelen fotóit körbeküldte a haveroknak.
Amikor engem súlyos veszteség ért, belém rúgott a f@szi miatt.
Amikor azt mondta szakított vele, hazudott.
Nem tudok többet hinni neki és nem bízom benne.
Ugyanezt tenné más kapcsolatában is és se a párja/férje nem érdemelné ezt, de főleg nem egy gyerek.
Ez igaz, csak magára vethet.
Csúnyán viselkedett a lányod.
Nem csodálkozom, ezek után én sem bíznék benne..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!