Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van-e itt olyan, aki még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e itt olyan, aki még házas volt, amikor szerelembe esett valaki mással, a szeretőt választotta, aztán megbánta döntését, két szék közül a pad alá esett?

Figyelt kérdés

A szüleim még 2017-ben elváltak. Mindketten félreléptek, de Anyukám volt az, aki végül a kilépés mellett döntött, mivel 2017 nyarán szerelmes lett egy másik férfiba, fel akarta vállalni a kapcsolatot. Apa hajlott volna a házasság megjavítására, kérlelte is Anyát, hogy hozzák helyre a dolgokat, amennyiben lehetséges, de Anya hallani sem akart erről.

A helyzet az, hogy azóta mindketten újraházasodtak, Apa második házassága azonban zátonyra futott, így ismét egyedül van. Anya is a második házasságát tapossa, de nem mer lépni, noha az a kapcsolat sem nevezhető idillinek. A napokban beszélgettünk erről a témáról, és Anya mesélte nekem, hogy többen feltették neki a kérdést az ismerősei közül: Miért nem kezditek újra? Mondta is Anya, hogy ő titkon még mindig abban reménykedik, hogy Apa egy napon visszafogadja. Azzal érvelt, hogy megbánta a döntését, nem gondolta, hogy a gyermekeit meg fogja viselni a válás, a második férje nagyon féltékeny természet, ezen felül kiszolgáltatja magát, házicselédnek tekinti, arról nem is beszélve, hogy intellektuális túl nagy a szakadék köztük, a párját az evésen és a TV bambulásán kívül kb. semmi sem érdekli. Említette még azt is, hogy anyagilag sokkal rosszabbul járt, plusz a mozaikcsaládok többnyire nem működőképesek (ki nem állhatja a férje előző kapcsolatából született gyerekét; jelzem, Apa esetében is állt fent ilyen probléma, a volt felesége engem nem szívlelt).

Apa azonban már nem tudna benne bízni, ki is jelentette, hogy ha nem találna párt az évek során, akkor sem kezdené újra Anyával.

2022. jún. 6. 16:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
Így van. Ráadásul tudta is, és emiatt eléggé rossz volt a hangulata egész életében. Én egyszer rákérdeztem, hogy hogy mehetett hozzá ehhez az emberhez, hogy adhatta le ennyire. Azt mondta, hogy tisztában van a köztük lévő szakadékkal, de 2 gyerekkel már nem válogathatott. Na, tessék. Előbb kellett volna gondolkodni.
2022. jún. 10. 12:47
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
#9! Ezt nem értem. Most akkor nem a későbbi 2.férj volt a szerető apád mellett?
2022. jún. 10. 14:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, vele később találkozott. A szerető simán lelépett, mert nem akarta anyám 2 gyerekét felnevelni. Azért írtam válaszul, hogy 2 szék közül a pad alá. Persze később újra férjhez ment, de saját bevallása szerint igencsak alulválasztott.
2022. jún. 10. 16:49
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2022. jún. 10. 17:58
 15/18 anonim ***** válasza:

A lányom.

10+ évig volt a férjével (jártak, együtt éltek, aztán házasság). 30 évesen szeretője lett, a házasságuk utolsó másfél évében rendszeresen járt a férfihez. Közben beleszeretett a szeretőjébe és elvált a férjétől.

Persze a szeretője ígérgetett neki fűt-fát a viszonyuk ideje alatt (a válás előtt és a válás után is)

Csak éppen olyan ügyesen keverte a lapokat a férfi, hogy valahogy mindig elmaradt a kapcsolatuk komolyra fordítása.

2,5 évig volt így (ebből másfél évig házas volt)

Persze a férfinek esze ágában sem volt nemhogy elvenni, de még nyíltan felvállalni sem a kapcsolatukat.

A lányoméknak nem jött össze a baba a házasságuk alatt, a férfi pont amikor a lányom elhatározta a válást, teherbe ejtett egy fiatal csajt.

Pont a lányom születésnapjára született meg a baba.

Most a lányom egyedül van, se gyerek, se férj, se kapcsolat. A volt férje külföldre ment. A f@szi meg ugyanúgy hajtja a nőket, ugyanúgy többet is egyszerre. Ráadásul egy munkahelyen dolgoznak, szinte naponta találkoznak.

2022. jún. 23. 13:03
 16/18 A kérdező kommentje:

15-ös, köszönöm szépen, hogy válaszoltál!

Akkor a lányod igencsak pórul járt, két szék közül a pad alá esett. Sajnálom. :(

2022. jún. 23. 13:24
 17/18 anonim ***** válasza:

Ne sajnáld, magának kereste.

Nem erre neveltük és nem ilyen példát mutattunk neki.

Lett volna lehetősége elválni, segítettük mindig mindenben.

Hazudott 2,5 éven keresztül mindegyikünknek, másfél évig a férjének, aztán még további egy évig nekünk, a családjának.

Egy olyan ember miatt, aki teljesen más volt, mint akinek ő elképzelte, akinek látni akarta.

2,5 év alatt egy szál virágot, egy darab csokit, se semmit nem vett a lányomnak, semmilyen alkalomra, pedig volt jópár.

A lányom járt hozzá autóval (más település), hazudozott, hogy hova megy, fizette a benzint, szerintem még ajándékot is vitt neki.

Amikor lebukott előttem, a szemembe hazudott. Rezzenéstelenül nézett a szemembe és hazudott folyamatosan. Napokon, heteken keresztül ment ez a lebukása után.

És mindig volt valami mentsége a f@szi számára. És nem szakította meg vele a kapcsolatot még akkor sem, amikor szembesítettem vele, hogy a szeretője miket mondott és irkált róla. Hogy az üzeneteit és a meztelen fotóit körbeküldte a haveroknak.

Amikor engem súlyos veszteség ért, belém rúgott a f@szi miatt.

Amikor azt mondta szakított vele, hazudott.

Nem tudok többet hinni neki és nem bízom benne.

Ugyanezt tenné más kapcsolatában is és se a párja/férje nem érdemelné ezt, de főleg nem egy gyerek.

2022. jún. 23. 13:48
 18/18 A kérdező kommentje:

Ez igaz, csak magára vethet.

Csúnyán viselkedett a lányod.

Nem csodálkozom, ezek után én sem bíznék benne..

2022. jún. 23. 14:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!