Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a viselkedésről és a pasiról?

Figyelt kérdés
A céges rendezvényt végig kacérkodtuk, bár nem beszélgettünk. Volt sejtelmes mosoly és szemezés is, melyet Ő kezdeményezett. Erre nagy meglepetésemre odament egy másik nőhöz, aki tök más részén volt a teremnek és utána már le se voltam ejtve. Számomra ez annyira bántó volt, mert már régebben is volt vele ilyesmi. Annyira undorítónak találom ezt így utólag és nem a másik nő miatt, hanem magát a viselkedést. Olyan szinten elvágta most magát. Baromi csalódott vagyok és egyáltalán nem is tudom ezt hova tenni. Olyan megalázónak éreztem az egészet.

2022. jún. 4. 11:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Nem lehet, hogy te láttál túl sokat a dologba? Lehet, hogy szimplán kedves volt, mosolygott, te pedig már beleláttál valamit, ami talán nincs!?
2022. jún. 4. 11:43
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Te nem szoktál a boltban nézelődni, csak leakasztod az első ruhát, és megveszed?
2022. jún. 4. 11:43
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Mitől vagy csalódott? Még csak nem is beszélgetettek. Vagy mert valaki rádkacsint, akkor már köteles is veled tölteni az éjszakát?
2022. jún. 4. 11:47
 4/11 anonim ***** válasza:
28%
Gondolom, azért csalódott, mert szándékosságot feltételez, hogy játszadozott velem
2022. jún. 4. 11:51
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Ránézni a másikra játszadozás? Ti a padlót szoktátok nézni egy rendezvényen? :D
2022. jún. 4. 11:58
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
4. Ha egy férfi írt volna ki hasonló kérdést őt már rég elküldtétek volna a fenébe, hogy biztos többet látott bele a dologba, meg még jó, hogy nem ment oda "zaklatni" a nőt.
2022. jún. 4. 12:01
 7/11 anonim ***** válasza:
25%
Gizus hercegnőt le sem sz..ják. Nézd, ennyit érsz a piacon, még egytöltényes sem vagy, ez az igazság.
2022. jún. 4. 12:15
 8/11 anonim ***** válasza:
49%

Én ezt már tinin is tapasztaltam. Láttam ahogy egy srác minden nőnél bepróbalkozik hátha az egyik nem hajtja el.

Az ilyeneket akiknek mindegy csak p.na legyen, messzire kerülni kell. Szánalmak.

2022. jún. 4. 12:18
 9/11 anonim ***** válasza:
49%
*diszkóban láttam.tiszta égő volt a srác
2022. jún. 4. 12:19
 10/11 anonim ***** válasza:
69%
Neked még fogalmad nincs az életről és a kapcsolatokról, az az igazság. Elkényeztetett kislánynak tűnsz.
2022. jún. 4. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!