Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed erről a viselkedésről?
Figyelt kérdés
4 hete vagyok ezzel a férfival. Jól ki jöttünk de csütörtökön pittyegett a telefonom és zavarta. Mondta szeretné meg nézni kikkel és mit beszélgetek. Mondtam neki hogy nem és bízzon meg bennem mert ez nem normális. Ő természetesen bukott már le hogy flörtölt és mondtam ne magából induljon ki. Ekkor fel pattant én pedig ott álltam a falnál ő pedig elém állt. Már nem emlékszem mit mondott csak hogy nagyon meg ijedtem és elkezdtem reszketni és a szemem is könnyes lett. Nem voltam még hasonló helyzetbe szerencsére. Végül meg ijedtem és meg mutattam neki a telefonom. Nem talált benne természetesen semmit. Akikkel beszélek tök átlagos dolgok. Viszont így is írt 2 embernek is hogy szálljon le rólam vagy van e köztünk valami! Az egyik az ex párom akivel 7 évig voltunk együtt a másik pedig egy srác aki tényleg helyes normális de nem akarok tőle semmit ahogyan ő sem tőlem.2015. szept. 26. 09:52
1/16 anonim válasza:
Kukába a pasival.A vége az lesz,hogy még a barátaidtól is eltilt.Régen rossz,ha már félni vagy megijedni kell a pasitól.
2/16 anonim válasza:
Aaaz igen. Kukába vele, ahogy az első válaszoló írta. Nem normális, most még csak ennyit tett féltékenységében, ez később csak rosszabb lesz, ezt garantálom!
Sajnálom, találsz jobbat, hidd el.
3/16 anonim válasza:
Ja,egyszer volt egy olyan pasim,hogy beszéltem a barátnőmmel telefonon,a pasi meg utána kérdezgettehogy mire mondtam,hogy igen,én meg hirtelen nem emlékeztem,a pasi meg kiakadt.Ott is hagytam hamar a féltékenykedése miatt.
4/16 anonim válasza:
Undorító. A túlzott féltékenykedés egy betegség.
Én nem vagyok féltékeny és a barátom sem. Teljesen megbízunk egymásban és talán ezért is működik nagyon jól a kapcsolat. Ez nagyon fontos pillér. Ha ez nincs meg folyamatosan csak veszekedni fogtok.
5/16 anonim válasza:
Csak, hogy valaki megvédje a másik oldalt is (nem az erőszak részét). Miért is beszélgetsz az exeddel?
7/16 anonim válasza:
Kukába vele, de azt azért sajátítsd el, hogy ex-pasival felejtős kell legyen a trécselés. Azért ex, mert vége. Nincs helye napi szinten írogatni vele. :)
8/16 A kérdező kommentje:
Én nem írogatok neki ő szokott mert újra szeretné kezdeni. De már mondtam neki ezerszer
2015. szept. 26. 10:24
9/16 anonim válasza:
Te meg válaszolsz neki, ergo adod alá a lovat. Ha igazán meg akartad volna vele szakítani a kapcsolatot, akkor blokkolnád, hogy keresni se tudjon...:)
10/16 anonim válasza:
9: Pont erre gondoltam én is, ezért kérdeztem rá.
Én sem örülnék, ha a barátnőm az exével beszélgetne a hátam mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!