Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbíznátok így benne, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbíznátok így benne, ha folyton pncit nyomatja?

Figyelt kérdés
Van egy sima barátom akivel mindenről el tudok beszélgetni. Úgy érzem csak ő foglalkozik a lelkemmel. Ez már egy éve így van, viszont rendszeresen mondogatja, hogy milyen kanos és izélhetne velem is.
2022. jún. 4. 11:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert ez a "barátod" csak addig hallgatja a kitöréseid, amíg végre le nem vetkőzől neki.
2022. jún. 4. 13:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Azon mit nem értesz, hogy kanos és dugni akar? Értékeld, hogy legalább őszinte. De soha, sehol nem hangzott el, hogy szeret. Az se, hogy kedvel. Igazából még csak azt se jelenti, hogy szépnek lát. Csak szeretne a punciddal maszturbálni, mert épp te vagy közel.

Nem törődik veled. Csak meghallgat, és azt reméli, hogy hálából dugsz vele. Vagy egy gyenge pillanatban hagyod magad.

De ha szerinted szeret: kérdezz rá, hogy lenne-e veled kapcsolatban? Vagy csak haverként tekint rád?

Természetesen igent fog mondani, de ne ugorj egyből a farkára. Pár randi, vállaljon fel a haverok előtt, stb.

2022. jún. 4. 13:36
 13/15 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem, azt monta nem akar kapcsolatot senkivel.

Látod, nem jó az elgondolásod😃

Baráti szeretetre vonatkozott, nem szerelemre.

Tudom, hogy az ilyen azt reméli, pont emiatt tettem fel a kérdést, de mondom hátha mégis kedvel mint havert és nem csak hazugság a velem való lelkizés.

2022. jún. 4. 13:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
#13: kedvel, mint havert, csak szexre kipróbálna, de nem vállalna fel barátnőként. Szép is az ilyen barát!
2022. jún. 4. 14:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom kérdező, hány éves vagy, de a 15 éves unoka húgom, aki most kezdte a pasizast, sokkal kevésbé naiv :D

Nem kell akarnia hozza kapcsolatot, hogy meg akarjon fektetni.

Valószínűleg azért barátkozik veled, mert megdugna, ha ez megtörténne, menne is tovább, mert csak egy lyukat lát benned. Aki meg udvarol és nem foglakozik a lelkeddel…komolyan részletezni kene, hogy mennyire pocsék férfiakat választasz ? :D

23N

2022. jún. 7. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!