Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti megbíznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti megbíznátok egy arab fiúban?

Figyelt kérdés

Ő 20 éves, és én is.

Nem tűnik veszélyesnek, egyetemre jár, és nagyon szimpatikus, bár angolul beszélgetünk csak.

20L

2014. ápr. 12. 16:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Hanyagoljuk egy picit ezt az "arabok terroristák" dolgot légyszíííí!!! Már fárasztó. Pont annyira bíznék meg benne, mint egy magyarban.
2014. ápr. 12. 16:55
 2/23 anonim ***** válasza:

NEM!

Főleg a saját környezetében nem.

Mi az hogy nem veszélyes?Nem dzsihádista annyi esetleg.

De attól még be fogja szabályozni az életedet.Ha nem ő akkor a rokonság.Durván általánosítok?Lehet.Csak túl sok az ilyen sztori körülöttük.

2014. ápr. 12. 16:55
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

A bizalom nálam nem rassz kérdése, én lapjáraton mindenkivel nagyon bizalmatlan vagyok, egész addig, amíg nem bizonyít.

Viszont: rendkívül eltérő kultúrából jött, ez egy párkapcsolatban nagyon meglátszik, általában a nő sínyli meg. DE lehet, hogy ő sem ért egyet az ottani férfi-nő viszonyokkal, lehet, hogy egy tök "átlagos" srác.

Szóval mindenképp alaposan ismerd meg, először barátkozzatok, aztán majd úgyis kiderül, hogy milyen.

2014. ápr. 12. 17:01
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem a bizalom a kérdés, hanem a különböző kulturális háttér. Nálam ezért lenne kizáró ok egy arab pasi.
2014. ápr. 12. 17:13
 5/23 A kérdező kommentje:
Persze, most még csak barátkozunk. Lehet, hogy ez így is marad, de szeretek a társaságában lenni. Mellesleg kedvesebb, mint az eddigi fiúk, akikkel eddig találkoztam. És van egy olyan érzésem, hogy nem fog kihasználni, azt megérezném.
2014. ápr. 12. 17:19
 6/23 anonim ***** válasza:
Már kultúra, más szabály, előbb-utóbb kijönnének ezek a különbségek. Szóval egyértelműen nem.
2014. ápr. 12. 17:19
 7/23 anonim ***** válasza:
51%
Engem idegesítenek az arabok, főleg hogy van itt egy arab csávó akit néha látok a városban, eddig láttam már Ferrari 360-assal Porsche 911 Carrera-val és Audi R8-al is. És adok rá 90% esélyt hogy nem legális úton szerezte a pénzét amiből ilyen autókra telik neki, szóval én nem bíznék meg benne.
2014. ápr. 12. 17:20
 8/23 anonim ***** válasza:
Ez az arab férfiak csapdája amibe be is esnek sorba az európai nők. Egy ideig mindegyik kedvesebb és odafigyelőbb, mint az európaiak. Utána jön ki az igazi énjük.
2014. ápr. 12. 17:23
 9/23 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy csapda. De furcsa, hogy a legtöbb magyarnak ez a véleménye.
2014. ápr. 12. 17:31
 10/23 anonim ***** válasza:

Kérdező te már eldöntötted, hogy nem akar átverni akkor miért kérdezel? Mellesleg ez hogy megéreznéd ha csak ki akarna használni egy irdatlan nagy baromság. Ilyen fontos kérdésben ésszel dönts ne intuició alapján, komolyan 20 évesen már több eszed is lehetne.

Én nem bíznék benne, havernak ok de párkapcsolatba nem bonyolódnék, túlságosan eltér a kultúrális háttér ahonnan ő jön a női szerepfelfogás nagyon más mint itt. Azt meg csak jelzem, hogy mindíg így kezdődik; elbűvölő, kedves, figyelmes nem olyna mint a magyarok...

2014. ápr. 12. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!