Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megismerkedni egy arab fiúval?
Figyelt kérdés
Pl Debrecenben vagy Bp-n. Bejönnek nekem az arab fiúk, vagyis nem mind, de már láttam olyanokat, akik tetszettek. Hogyan ismerkedhetnék meg velük, ha mondjuk pl egy kajásnál látok egy arab fiút, aki tetszik nekem? Egyszerűen menjek oda hozzá, és kezdjek el vele beszélni? Mégis milyen nyelven? A magyart lehet nem fogja érteni, akkor próbálkozzak az angollal? Azután próbálnék meg odamenni hozzá, miután találkozott párszor a tekintetünk, vagy valami "jel", hogy egyáltalán észrevett. Ha többször rám néz, és hosszabb ideig, akkor esetleg felkelthettem a figyelmét? Egyáltalán, ha kb 20-25 között lehetnek, nem néznének egy hülye "kislánynak" a 18 évemmel? Vagy elküldenének a búsba, mert csak úgy odamentem hozzájuk ismerkedni?2013. okt. 10. 23:31
1/9 anonim válasza:
Vásárolj és közben beszélj velük először semleges majd napokkal növekedve egyre nyilvánvalóbb dolgokról.
7/9 anonim válasza:
Lógj sokat az egyetem főépületében, az ÉTK-ban vagy az elméleti tömbben (ez most konkrétan Debrecen). Vagy az ÉTK könyvtár alatti kávézóban.
Illetve menj egyetemi bulikba, főleg amit úgy hirdetnek meg, hogy "international".
Egyébként bámuld őket sokáig feltűnően.
Amúgy nem néznek hülyének, ugyanis az arabok közül sokan 17-18 évesen kerülnek ide, mert ott másabb az iskolarendszer.
8/9 anonim válasza:
Vannak aki magyar k.urvakat kozvetitenek ki Dubajba.
9/9 anonim válasza:
Én is így vagyok 18 éves fejjel! :D
(Debrecen) Bulikban szoktam őket látni,és többségük oda is szokott jönni. Emellett a Fórumban is sok arab szokott megfordulni,főleg a márkás üzletekben.
Debreceni Egyetem: ÁOK , MK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!