Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megbíznátok benne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megbíznátok benne?

Figyelt kérdés
Összeismerkedtem egy lánnyal, csók is volt, találkoztunk jópárszor. Aztmondta szeretné ha együtt lennénk, amire nekem se lenne ellenvetésem de van pár problémám. Imád részeg lenni, bele van buzulva az alkoholba, oké elfogadom. Aztán elkezdi hogy hétvégén ő megy házibuliba és egyedül lesz ott lány mindenki fiú, mondom sok ilyet hallottam már :D És mondja hogy ő nem olyan, tud magára figyelni részegen is.... Annyi ilyen sztoriba belebuktam már h nembírok neki hinni.

2017. jún. 8. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy bíznék. Miért tenném? Lazára jó lenne, de komolyra nem.
2017. jún. 8. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A nők hazugságai annyiból jók, hogy messziről ordít róla.

Én nem bíznék benne és nem kérnék ilyen lányból. Párszor megdugnám aztán mehet.

De most komolyan, ismerkedik egy férfival, össze akar vele jönni, de ugyan hadd menjen már el egy házibuliba ahol a padlóra akarja inni magát egy csomó kanos pasi között mert neki az úgy jó.

Mintha egy férfi akarna bordélyházba menni csak zenét hallgatni mert ő nem olyan, de ott szól jó zene... Szánalmas nő.

2017. jún. 8. 21:39
 3/7 Dr.Úr válasza:

Ne bizzz!!!! foleg ilyenben komolyat ne is tervezz,hetvegi partner.

Csalodtam olyanban is akinek en voltam az elso,es sirva mondta h szeret.

100% ig senkiben nem szabad sajnos.Ez a szomoru igazsag

2017. jún. 8. 22:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Semmi célzást tettem rá hogy megakarom dugni, de ő már többedjére hozza fel random hogy csak akkor ismerkedjek vele ha nem csak megakarom dugni.... :D
2017. jún. 8. 22:25
 5/7 Dr.Úr válasza:

ja meg van az a duma:

"hogy en nem az a lany vagyok,engem csak ugy nem kaphatsz meg"

Aztan majd hallod a remhireket h miket muvelt reszegen

2017. jún. 8. 22:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Viszont a szexre hogy vegyem rá? Mert ha véletlenül is utalok perverz dolgokra egyből letámad hogy úristen csak azt akarom.
2017. jún. 9. 02:46
 7/7 Fish1 ***** válasza:

Nem csak a bizalommal lenne gáz részemről, hanem a piálással is.

Rávenni meg szerintem felesleges a szexre, vagy akarja, vagy nem. Ha nem, akkor ennyi volt.

2017. jún. 9. 03:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!