Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő tényleg gold digger és a pénzre hajt?

Egyébként nem értem, hogy mi közöd hozzá, és mi jogon ítélkezel, hogy könnyen kaphatóak a nők.
Ad1: ha nem tetszik, lehet keresni másikat, de még az előtt, hogy megdugtad volna, mert ugye ezek szerint neked nem jön be, ha valaki könnyen dugható.
Ad2: ha megdugod azért simán, de közben picsogsz, hogy jaaaaajjjj, de szörnyűek ezek a könnyen kapható nők, akkor nem vagy más, mint egy álszent, ostoba görény.
Remélem, segítettem, hogy fény gyúljon az agyadban..

Igen. Azért jöttem össze egy 32 éves munkanélküli férfival aki anyagilag padlón van épp.
(Már kezd talpra állni)

Definiáld a "pénzes pasit"
Szerintem ha egy férfi keres, netto 6-800at, van kocsija, lakasa/háza, akkor az egy átlag! De távol áll a gazdagtól! Itt gyakorin, erre már húzzák a szájukat sokan, hogy ez hatalmas elvarás, pedig egyetlen páromnak sem okozott gondot ezt a szintet hozni.

Pedig ezek nem nagy elvarások egy férfi felé! Te gondolom, meg elvárod, hogy a nő szép legyen, sportos, széphajú, széparcú vékony stb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!