Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak minek jelölik be az ismeretlen nőket Facebookon? Mi értelme, aki csinálja, miért teszi?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam, ezek igazi emberek, vagy egy robot csinálja? Bár ha rám is ír, akkor csak élő ember lehet...Minek?2022. jún. 1. 18:33
11/11 anonim válasza:
Én nem írtam, hogy probléma, viszont eldönthetem, hogy mit kezdek a jelöléssel. És gondolom te sem valami random fura nőt jelöltél vissza 10 kontinenssel odébb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!