Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól érzem, hogy rossz ötlet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, hogy rossz ötlet ezzel az emberrel "ismerkednem"?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, aki egy ismertebb ember, nem mondanám hírességnek de pár éve valamennyire benne volt a köztudatban. Aztán pár évre eléggé eltűnt, mostanában kezdett el megint online jelen lenni. De régebben, még kb. 6 éve nagyon kedveltem és annyira szerettem volna, ha valahogy észrevett volna, de persze nyilván nem történt ilyesmi. Viszont így, hogy mostanáig nem igazán lehetett tudni róla semmit, nem foglalkoztam vele meg persze a naiv érzelmeimet is elengedtem.

Most viszont csak úgy hozzászóltam pár posztjához (instagramon), persze nem is vártam semmit mert több száz ember szintén kommentelt. Viszont valamiért sikerült megnéznie a profilomat ahol vannak képeim, aztán küldött nekem egy üzenetet, hogy hány éves vagyok. Mondtam, hogy huszonvalamennyi. Azt mondta, hogy ő 40, és megkérdezte, hogy szerintem túl öreg-e hozzám. Később mondta, hogy nagyon vonzónak talál. Amúgy 24 vagyok, de sokszor néznek fiatalabbnak, gondolom ezért kérdezte, csak nekem ez nem túl szimpatikus, ha valaki ezzel indít, hogy legális vagyok-e. Viszont én olyan sokáig felnéztem rá, meg annyira különlegesnek tartottam, hogy még így is, hogy már nem foglalkoztam vele jó sok ideje, persze jól esett, hogy pont ez az ember dícsér meg, aki mindig olyan elérhetetlen volt. De nem tudom, hogy reagáljak, őt nyilván nem érdeklem annyira, de én még mindig olyan intelligensnek és érdekesnek tartom, de persze sokkal idősebb nálam meg egy csomó dolog miatt, amit hallottam róla nem tartom jó ötletnek. Szerintetek jól érzem, hogy nem kéne vele foglalkoznom mert úgysem lesz belőle semmi olyan, amit szeretnék? Amúgy nem magyar és nem színész/zenész/streamer vagy ilyesmi, én sem Magyarországon élek.

2022. máj. 31. 20:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
7 tényleg? Pedig már egy tudományos folyóiratban szerettem volna a kérdésemet publikálni, örülök, hogy még időben kiderült, hogy ez túl ambíciózus ötlet
2022. máj. 31. 21:08
 12/19 anonim ***** válasza:
66%

Lesz egy jó kalandod.

A nők véleményére ne adj, valószínűleg rosszul esett neki, hogy dobva lett.

2022. máj. 31. 21:10
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"az érzelmi intelligenciája eléggé 0"

Szerelmi kapcsolatban ez elég nagy hátrány.:)

"voltak ilyen jellegű problémái de nem közveszélyes"

Hű, ez ellentmondás.:)

Hát, jól érzed na.

2022. máj. 31. 21:23
 14/19 anonim ***** válasza:
80%
Ha akar, meg fog dugni. Teljesen fölösleges itt tanácsokat kérned, meg erőltetetten fényezni magad.
2022. máj. 31. 21:51
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mit akarsz. Ha pár laza menetet és ez tiszta akkor szerintem nem probléma.

Ha naiv álmaid vannak akkor inkább hagyd, mert koppanás lesz.

2022. máj. 31. 22:13
 16/19 A kérdező kommentje:
Ebből hogy sikerült azt kihoznod, hogy fényezni próbálom magam? Alig írtam magamról, kb. csak azt, hogy hány éves vagyok, meg hogy külföldön élek. Ha a szarkasztikus hozzászólásaim nem tetsztettek, nem a hozzászólót akartam sértegetni, csak kicsit vicces volt, hogy teljesen komolyan vette, amit mondtam, nyilván nem gondoltam komolyan, hogy a kérdésem intellektuális kihívás. Azt, hogy nem akaratom ellenére 0 a szexuális életem nem kérkedésnek szántam, szerintem ez a nők 99%-ára igaz.
2022. máj. 31. 22:14
 17/19 anonim ***** válasza:
de én még mindig olyan intelligensnek és érdekesnek tartom, de persze sokkal idősebb nálam " tuti herby nevű youtuber az illető! Pont nem intelligens , ha nem egy szakadt alkoholista akit a nézői tartanak el!!
2022. jún. 1. 01:06
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha rossz megérzés akkor hallgass rá.

Bár az, hogy megkérdezte a korodat aztán az égvilágon semmi, de semmi rosszat nem jelent.

Ha túl fiatal lennél maximum hagyna ami pont, hogy nem baj.

2022. jún. 1. 01:49
 19/19 A kérdező kommentje:

17 LOL, egyéb tippek? Esetleg Bartos?

(mondtam, hogy nem magyar)

2022. jún. 1. 02:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!