Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az izgalmas nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az izgalmas nő?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdés ihletett, amely szerint a feleség uncsi, a szerető izgalmas. Na, de ezek a nők ugyanazok! Aki feleség, az nem jelenti azt, hogy sose volt szerető és fordítva.

Szóval az érdekelne, hogy milyen belső tulajdonsággal, vagy életmóddal rendelkezik az a nő, akire azt mondjátok, hogy ez a nő izgalmas és milyenre, hogy uncsi?

Nem kell konkrétan a párodnak lennie, csak, ha eszedbe jut valaki, aki szerinted izgalmas, írd le kérlek, hogy mitől.

#izgalmas nő #unalmas nő
2022. máj. 30. 15:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Picit pontosítanék. Nem a szexualitásra gondolok, hanem még mielőtt lefeküdnétek el tudnád képzelni, hogy ilyen nő legyen a feleséged, mert úgy gondolod, hogy 20 év alatt se unnád meg.
2022. máj. 30. 20:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Le kell, hogy törjelek, az izgalmas, titokzatos, új, változatos az 90%-ban nem a másik szeméyle maga, hanem pont az, hogy mé ismeretlen, és épp azért, amit még nem tud róla kívül belül,az teszi izgalmassá, változatossá, ismeretlenné, újjá.

Ahogy írod, másnak meg az otthoni uncsi feleség számít izginek és újnak. Miért? Mert ő az új, ne ismeri kívül-belül, nem uncsi stb.

Jó, azért lehet tenni nyilván hogy a kapcsolatban belevigyük a belekényelmesedés helyett az új,izgi dolgokat.

2022. máj. 30. 21:18
 13/16 A kérdező kommentje:
#12! Ebben teljesen igazad van, de akkor vonatkozássunk el a nemektől. Én például ismerek számomra uncsi embereket. Attól függetlenül barátkozom velük, mert van egy csomó szerintem szerethető tulajdonságuk. De ahogy éli az életét, azt uncsinak tartom. Van, akié meg izgalmas. Erre vagyok kíváncsi, hogy vajon hamarabb meg lehet unni, egy alapvetően unalmas figurát, vagy tök egyforma. (Kezdetben, amikor még nem ismered nyilván nem uncsi, hiszen amíg megismered az érdekes, mert hát új.)
2022. máj. 30. 22:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

13: szerintem a belsőtől, a gondolaitól lesz izgalmas egy nő (v egy férfi) ahogy itt előttem írták addig a legizgalmasabb míg nem ismered míg belelathatsz olyan dolgokat amikkel nem is rendelkezik. A hétköznapok beszurkitenek mindenkit.

A flört Izgalmas, ha túl messzire mész akkor meg fájdalmas.

(Kozepkoru nő vagyok)

2022. jún. 3. 20:29
 15/16 A kérdező kommentje:
#14! Én is középkorú nő vagyok, de azért találkoztam már olyan férfiakkal, akikről azt gondolom, halálra unnám magam mellette. Szóba se jöhet, mint társ, mert uncsi, uncsi az élete, és 1 hónap múlva is csak ülnénk otthon és unottan néznénk egymást, nem hogy 20 év múlva. Ugyanúgy barátnőm is van olyan, akinek legextrémebb hobbija az olvasás,van egy unalmas munkája, amit utál, ugyanazokról a dolgokról szeret beszélni, nem nyitott új dolgokra. Meg van olyan is, aki gyes alatt se fásul be, 1000 dolog érdekli, nyitott minden újra, sok témában naprakész stb. Így értem, hogy a férfiaknál szempont-e ez hosszú távra, vagy ennél egyszerűbbek, és elég, ha jól néz ki, meg van rajta lyuk. (A szépség mulandó ugye, szóval akkor érthető, miért akarják 10-20 év múlva lecserélni az asszonyt.)
2022. jún. 3. 20:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Új hús..
2022. jún. 4. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!