Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnak azok a nőcsábászok sikeresek maradni, akikről mindenki tudja, hogy csak szexet akarnak, és nem tisztelik a nőket?
Légyszíves az olyan kommenteket hanyagoljátok, hogy "normális nők nem állnak velük szóba", mert annyi nő van az életükben, hogy 1-2 visszautasítás jelentéktelen, és még így is ijesztően sok nővel vannak együtt.
Az egyik (régi) szexi, értelmiségi munkársnőm például úgy jellemezte a pasiját, mint akinek a fél város megvolt már, mégis vele volt.
30-as, szerintem pont fordítva. A nők empatikusabbak, nem szólogatnak be a pasinak, hacsak az nem próbálkozik náluk.
Nekem számtalan olyan esetem volt munkahelyen pl. hogy az adott kolléga elkezdte ecsetelni, hogy miért nem akarna velem szexelni, én meg csak néztem, hogy már bocsánat, de hogy a fenébe jutott ez eszébe egyáltalán? Amikor ő meg olyan ronda, hogy én soha nem néztem rá úgy, mint férfira, hanem csak mint egy semleges emberi lényre. Nem tudom ezt cserébe miért nem lehet megadni a másiknak.
"Túl sok indokolatlan tahóságot tapasztaltam a nőktől, hogy elhiggyem a sztereotípiát az empatikusságukról."
Teljesen egyetértek. A nők nem empatikusak, hanem érzelmesek, óriási hiba azonban a kettőt egybemosni. Érzelmesek, mert a döntésik túlnyomó többségét érzelmi alapon hozzák, de egyáltalán nem éreznek együtt a másik emberrel.
Azokkal éreznek együtt, aki közel áll hozzájuk (pasijuk, legjobb barátnő, stb). Ez azonban nem nagy mutatvány, hiszen az egy férfi is kepes együttérezni a szeretteivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!