Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A profi nőcsábászok és a férfifaló csinos nők lelkivilága hasonló lehet Darth Vader-éhez?
Tudom, hogy a kérdés viccesnek tűnik, de valójában nem az. Azok a pasik, akik egymás után kefélik a nőket, meg azok a csinos nők, akiknek a lábai előtt hevernek a pasik, rendelkeznek amolyan megközelíthetetlen aurával. Viselkedesükben sokszor kegyetlenek, gúnyosak, ennek ellenére sokan szeretik őket, pl. ez az instagram követők számából is látszik némelyiknél.
A Darth Vader-rel való összehasonlítás egyrészt onnan jön, hogy ha jól tudom, ő is hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. De talán ami igazán megihletett, az egy tegnapi videó volt, ami azt részletezte, hogy Vader, mint aki félig gép, félig ember, hogyan élhetett.
Mondjuk ki: Vader nagyúr hatalmasnak látszik, de valójában egy megkeseredett ember, az életmódjából és a múltjából fakadóan.
Lehetséges, hogy a nőcsábászok és a népszerű csajok is hasonlóan azok?
Ezt kifejthetnéd bővebben, miben másabb Vader?
7 részt láttam belőle még régen, de annyira nem voltam figyelemes. Az utolsó kettőt még nem láttam, szóval annyira nem merültem el benne.
A 3. rész maradt meg bennem igazán, mert az elég durva volt.
"A profi nőcsábászok és a férfifaló csinos nők lelkivilága hasonló lehet Darth Vader-éhez?"
Han Solóéhoz sokkal inkább szerintem.
(a 7. rész legreálisabb pillanata az volt, amikor kiderült, hogy rövid idő után különváltak az útjaik Leiával)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!