Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnak azok a nőcsábászok sikeresek maradni, akikről mindenki tudja, hogy csak szexet akarnak, és nem tisztelik a nőket?
Légyszíves az olyan kommenteket hanyagoljátok, hogy "normális nők nem állnak velük szóba", mert annyi nő van az életükben, hogy 1-2 visszautasítás jelentéktelen, és még így is ijesztően sok nővel vannak együtt.
Az egyik (régi) szexi, értelmiségi munkársnőm például úgy jellemezte a pasiját, mint akinek a fél város megvolt már, mégis vele volt.
Az ilyenek partnerei rendszerint naiv, vagy lelkileg sérült nők, esetleg olyanok, akik szintén nem akarnak komoly kapcsolatot, és nem bánják, ha csak egy újabb trófeák lesznek.
És: hiába ellenkezdel: nem, aki komoly kapcsolatot akar, az nem fog megállni egy olyannak, akiről tudja, hogy mást akar.
A siker meg náézőpont kérdése. Én nem azt nevezem sikeresnek, akinek minden nap más nője van, hanem azt, akinek ugyanaz van már évek óta.
Nem hiszem, hogy ha sikeresek ne tisztelnék a nőket. Egész egyszerűen vannak, akiknek csak szexkapcsolat belefér az életükbe nőként is!
Miért gondolod, hogy ezt csak úgy lehet csinálni, hogy valaki ne legyen korrekt?
Abból kifolyólag amit mondasz, azt kellene hinném, hogy sok naiv, lelkileg sérült nő van a világon, meg olyan, aki nem bánja, ha trófea lesz.
Amúgy van itt a rovatban egy MENSA tag, aki mutatta az igazolványát fotón, hogy 155-ös IQ-ja van. Hol van az az ember?
Ő biztosan tudja a választ.
Mert hiába tudja róla, minden nő elhiszi, hogy majd ő kivétel lesz. Majd hozzá hű marad. Majd neki sikerül megváltoztatni. Érte majd megteszi.
Ez pedig emeli a dicsőségét, ettől különlegesnek érezhetné magát a nő, csak aztán jön sokszor a pofára esés. Pedig tudhatta előre.
Ez mondjuk már elfogadhatóbb magyarázat.
Azok a nők egy része aki ilyen emberrel kavar, ált. tisztában van vele, hogy nem lesz komoly, ők is kalandnak fogják fel, a többi meg reménykedik, hogy ő lesz a kivétel. A különleges akit komolyan vesz a nőcsábász (amit egyébként prezentálni is képes, 100%-ban el tudja hitetni egy naiv nővel, hogy őrá máshogy néz, mint a többire), amíg le nem bukik.
Ezt írták mások is előttem.
A legtöbb szerintem is tudja. Vannak kivételek, de alapvetően tudják. Meg nyilván az ilyen férfiak nagyon szép nőkkel vannak, azok meg nyilván sok jóképű férfival vannak együtt egyszerre. Legalábbis az én ismerőseim között ez nem ritka.
Mókás volt, amikor 3 haverom egymás előtt titkolta, hogy ugyanaz a csaj megvolt nekik (nem egy időben) és csak nekem mondták el, mert tudták rondaként nekem biztos nem volt meg, de én meg ugye tudtam mindegyikről :). Aztán végül egy negyediknek a felesége lett (+ gyerek), de csávó mellette jár prostizni. Legalábbis prostikról tudok, lehet mellette csajozik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!