Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnak azok a nőcsábász...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnak azok a nőcsábászok sikeresek maradni, akikről mindenki tudja, hogy csak szexet akarnak, és nem tisztelik a nőket?

Figyelt kérdés

Légyszíves az olyan kommenteket hanyagoljátok, hogy "normális nők nem állnak velük szóba", mert annyi nő van az életükben, hogy 1-2 visszautasítás jelentéktelen, és még így is ijesztően sok nővel vannak együtt.

Az egyik (régi) szexi, értelmiségi munkársnőm például úgy jellemezte a pasiját, mint akinek a fél város megvolt már, mégis vele volt.

2022. máj. 30. 14:37
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
80%

Az ilyenek partnerei rendszerint naiv, vagy lelkileg sérült nők, esetleg olyanok, akik szintén nem akarnak komoly kapcsolatot, és nem bánják, ha csak egy újabb trófeák lesznek.

És: hiába ellenkezdel: nem, aki komoly kapcsolatot akar, az nem fog megállni egy olyannak, akiről tudja, hogy mást akar.

A siker meg náézőpont kérdése. Én nem azt nevezem sikeresnek, akinek minden nap más nője van, hanem azt, akinek ugyanaz van már évek óta.

2022. máj. 30. 14:41
 2/36 anonim ***** válasza:
30%
Mert csak a kinézet számít. Az a vicc, hogy hülye nők még itt is ugranak minden incel kérdésre és elküldik őket, meg lenyomorékozzák, stb. pedig csak annyi lenne a dolguk, hogy nem válaszolnak rá. És mégis. Meg aztán ott a híres női empátia (hiánya) is... Itt mindegyik a rondákat ekézi, akik igazából nem csinálnak mást csak írásban anonim kiengedik a gőzt, de persze azok a jóképű férfiak, akik tettlegesen is közreműködnek a nők kihasználásában/tárgyiasításában, azokkal semmi gond, azt szabad, mert jól néznek ki...
2022. máj. 30. 14:44
 3/36 anonim ***** válasza:
71%

Nem hiszem, hogy ha sikeresek ne tisztelnék a nőket. Egész egyszerűen vannak, akiknek csak szexkapcsolat belefér az életükbe nőként is!

Miért gondolod, hogy ezt csak úgy lehet csinálni, hogy valaki ne legyen korrekt?

4/36 A kérdező kommentje:

Abból kifolyólag amit mondasz, azt kellene hinném, hogy sok naiv, lelkileg sérült nő van a világon, meg olyan, aki nem bánja, ha trófea lesz.

Amúgy van itt a rovatban egy MENSA tag, aki mutatta az igazolványát fotón, hogy 155-ös IQ-ja van. Hol van az az ember?

Ő biztosan tudja a választ.

5/36 anonim ***** válasza:
88%

Mert hiába tudja róla, minden nő elhiszi, hogy majd ő kivétel lesz. Majd hozzá hű marad. Majd neki sikerül megváltoztatni. Érte majd megteszi.

Ez pedig emeli a dicsőségét, ettől különlegesnek érezhetné magát a nő, csak aztán jön sokszor a pofára esés. Pedig tudhatta előre.

2022. máj. 30. 14:45
 6/36 A kérdező kommentje:

Ez mondjuk már elfogadhatóbb magyarázat.

2022. máj. 30. 14:49
 7/36 anonim ***** válasza:
85%
Mert sokan azt gondolják, hogy majd ők megváltoztatják őket vagy a kedvükért megváltozik. De akinek van tapasztalata vagy egy csöpp esze az pontosan tudja, hogy az emberek maximum akkor változnak ha valami nagyon komoly trauma éri őket.
2022. máj. 30. 15:00
 8/36 anonim ***** válasza:
82%
Kettes igazat írt, nőként is ezt gondolom. Az inceles kérdéseket eleve nem kellene megnyitni, hisz ordít róluk, hogy csak heccelésből írják, és az is igaz, sokan itt adják ki magukból a fáradt gőzt. És az is, hogy sok hülye nőt lehet megfogni a kinézettel, lehet akár mekkora paraszt, ha helyes fiú. Itt van számtalan példa erre, hogy " vajon keresni fog még?" " minden barátnőjét megcsalta, engem is meg fog?" stb. amihez nem kell sok ész, hogy lássuk mennyire palira vannak véve a nők is.
2022. máj. 30. 15:14
 9/36 anonim ***** válasza:
100%

Azok a nők egy része aki ilyen emberrel kavar, ált. tisztában van vele, hogy nem lesz komoly, ők is kalandnak fogják fel, a többi meg reménykedik, hogy ő lesz a kivétel. A különleges akit komolyan vesz a nőcsábász (amit egyébként prezentálni is képes, 100%-ban el tudja hitetni egy naiv nővel, hogy őrá máshogy néz, mint a többire), amíg le nem bukik.

Ezt írták mások is előttem.

2022. máj. 30. 15:30
 10/36 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb szerintem is tudja. Vannak kivételek, de alapvetően tudják. Meg nyilván az ilyen férfiak nagyon szép nőkkel vannak, azok meg nyilván sok jóképű férfival vannak együtt egyszerre. Legalábbis az én ismerőseim között ez nem ritka.

Mókás volt, amikor 3 haverom egymás előtt titkolta, hogy ugyanaz a csaj megvolt nekik (nem egy időben) és csak nekem mondták el, mert tudták rondaként nekem biztos nem volt meg, de én meg ugye tudtam mindegyikről :). Aztán végül egy negyediknek a felesége lett (+ gyerek), de csávó mellette jár prostizni. Legalábbis prostikról tudok, lehet mellette csajozik is.

2022. máj. 30. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!