Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más párjánál, ismerőseinél is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más párjánál, ismerőseinél is problémás a család?

Figyelt kérdés

Mostanában beszélgettem barátokkal, párommal, párom ismerőseivel és mindenhol csak csonka családokat, depressziós embereket és problémákat látok.

Nekem átlagos, kicsit szegény ám szerető családom van, mindig mindenki jóban volt egymással és furcsállom, hogy ez ilyen ritka dolog. Mindig mindenhol a fúrás, szenvedés megy, minden találkozó vége sértődés vagy áskálódás lesz. Ráadásul a tizenévesen is ezt veszik át és viszik tovább...

2022. máj. 30. 08:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Dettó. Nálam is úgy gondolom normális a család és párom felől bár nem olyan durva, de határozottan toxikus.

A párom kicsit furcsállja is néha, hogy mennyivel összetartóbb a mi családunk. De szerencsére azt felismerte, hogy a sajátja nem túl fényes és nem erőlteti a találkozókat.

2022. máj. 30. 08:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Én egyetemre járok és itt azt látom hogy a legtöbb iskolatársam normális, egészséges lelkületű családból származik alapvetően. Ezen okból is van több önbizalmuk az életben és pl. ezért jobban hisznek magukban, pl. ebben is hogy simán elvégeznek egy egyetemet.

Itt én lógok ki a sorból az alkoholista udvaros apámmal és a gyári munkás anyukámmal, na meg a veszekedésekkel, szorongásokkal és gátlásokkal teli gyerekkorommal, amit biztosítottak nekem.

2022. máj. 30. 08:53
 3/4 anonim ***** válasza:
67%
Csóró az ország. Az értelmi szint is sajnos olyan. Aki arra vállal gyereket hogy hát az a szokás. Attól mit vársz?
2022. máj. 30. 11:04
 4/4 anonim ***** válasza:
A mi családunk is problémás , ezért meg is szoktam válogatni kit mutatok be. Meg egy évben 1-2x elég látogatni őket. Van ismerősöm akinek nulla hozzátartozója van, rossz lehet de jó hogy nincs nála ez a családbemutatós látogatósdi. Sok helyen meg azt látom kifele meg akarnak felelni, de ugyanúgy ott is vannak problémák, csak intelligensen palástolják de ugyanúgy észreveszi az ember. Szerintem nem létezik tökéletes család.
2022. máj. 30. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!