Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok általában azokat a fiúkat szeretik akiknek van sok pénzük meg autójuk?
Figyelt kérdés
Gondolom ha van egy ilyen fiú meg egy olyan akiknek van pár ezer forintja akkor az elsőt a választja.2022. máj. 29. 12:38
1/8 anonim 

válasza:

Nyilván nem fogok közös jövőt tervezni olyannal aki csóró. De nem feltétel a párkapcsolathoz az hogy gazdag legyen és legyen kocsija. Olyan anyagi helyzete legyen mint nekem, ennyi az elvarasom.
2/8 anonim 

válasza:

Igen, persze! Minden nő a világon a pénzes, kigyúrt, nagyfarkú pasikat keresi.
Mi a faxért kell a nőkre hárítani a szerencsétlenkedéseteket? Ha kikosaraznak sorozatosan, közel sem az az oka, hogy a nők ilyenek meg olyanok. A problémát sose másban keresd. Hanem magadban!!!
Balfax
4/8 anonim 

válasza:

Van akinek fontos hogy a férfinak több legyen. Van akinek az kell hogy kb azonos szinten legyenek. Van akinek ez egyáltalán nem fontos, a lényeg a szerelem.
5/8 anonim 

válasza:

Barátomnak autója van,nekem saját lakás. Mégis összejöttem vele úgy ,hogy akkor meg kocsija sem volt. Hihetetlen,mi?
6/8 anonim 

válasza:

Önerőből végeztem el az egyetemet és lettem jómódú nő. Nem segített apuci, mivel korán meghalt. Anyukám pedig varrónőként dolgozott és nevelt fel egyedül két gyereket. Van 100 négyzetméter fölötti lakásom, amit én alakítottam ki egy padlásból, van autóm, jó egzisztenciám. Sosem érdekelt mennyi pénze van egy férfinak. A legutóbbi partnerem egy igazi olaj illatú, piszkos körmű busz szerelő volt. És nem szeretem a nagy hímtagot sem, mielőtt ez lenne a vád, hogy “biztos ordas nagy farka volt”…
7/8 kovpet 

válasza:

Autó? Ó, haver, az már rég volt. Ma már magánrepülő kell. Vagy yacht. De a legjobb, ha van mindkettő!
8/8 anonim 

válasza:

Pont leszarom ezeket az anyagias dolgokat. Egyik barátom aki se volt autója, én meg eljutok mindenhova tömegközlekedéssel semmi bajom vele. Egy bizonyos kor után jó ha nem a mamahotelbe kell menni hanem van albérlete valakinek de ennyi. Meg ne én tartsam el a pasit ha egy mód van rá, de más kikötésem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!