Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik altalaban a gyors/durvabb szexet szeretik? Ha igen mi az oka?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 3. 17:11
1/10 A kérdező kommentje:
Most nem a sub pasikra gondolok.
2021. ápr. 3. 17:11
2/10 anonim 

válasza:

Nem mindenki. Volt olyan párom aki csak a vad szexet szerette és olyan is aki semmi vadulást nem akart.
3/10 anonim 

válasza:

jó vadulni, uralni a lányt.
de csak akkor, ha ez neki is tetszik, igényli, akarja
40+ F
4/10 anonim 

válasza:

A többség a vadat szeretné - az más kérdés hogy nem bírja :D
5/10 anonim 

válasza:

Engem is a tempós, kicsit dominálós szex izgat, mikor megpakolom úgy rendesen a csajt. Rendesen kielégülni is csak akkor tudok, ha rágyorsítok rendesen. De ahogy a 4es írja, az a baj, ilyenkor 2 percig tart a dolog, szóval gyakorlatban pont hogy lassan, nyugisan csinálom inkább.
6/10 anonim 

válasza:

Én nő vagyok és ezt szeretem én is. Ilyenkor mi van?
7/10 anonim 

válasza:

Én is keményen szeretem pakolni a koffert, szeretek uralkodni... anélkül nem is igen zudok elélvezni. De mindig figyelek, hogy a partnerem élvezzen el előbb, addig nem megyek el.
34F
8/10 anonim 

válasza:

6, ilyenkor pasi vagy! Vagy kamu. :) csak vicceltem.
Egyébként, a gyors szexet nem szeretem, de keményen már igen.
30Ffi
9/10 anonim 

válasza:

Meg van mégvalami: állandóan nő az ingerküszöbünk, emiatt egyre intenzívebb dolgok kellenek, hogy rendesen fel tudjunk izgulni. 5 voltam.
10/10 anonim 

válasza:

Tapasztalatom szerint a nők többsége is ezt szereti 90+%-ban.
Romantikázáshoz olyan hangulat/alkalom is kell.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!