Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen nővel mégis mit kezdjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen nővel mégis mit kezdjek?

Figyelt kérdés

Nem volt még korábban soha barátnőm. Megismkerdtem egy nővel akibe beleszerettem. Körübelül 3 hónapja, 3 hónapja tart közöttünk ezy szabadidős kapcsolat és ezalatt a 3 hónap alatt csak én hivtam meg őt enni, csak én segitettem neki amiben megkért, scak ezt scak azt vegyem neki, midnenközben még nem akrt mai napig testi kapcsaoltot hogy odabujtam volna hozzá, vagy bármi más.

Most nemrég feltettem neki ezt a kérdést hogy mikor lehetnének ezek vagy mikor leszünk párkapcsolatban ha már ennyi mindent tettem neki.

Erre az volt a válasza hogy ehhez idő kell.

Majd hogy erre mondtam én hogy akkor mi a fenéért vettem neki meg amit ők kért és miért költöttem rá ha nem vagyunk párkapcsolatban?

Erre ő azt mondta hogy ha nem vettem volna meg neki akkor nem örült volna neki és nem jött el volna velem kiárndulni.

Jah meg azt mondta hogy ha ne veszek neki egy drága ruhát vagy mit, akkor majd megkér mást hogy vegyen neki.

És nekem itt telt be a pohár. Megszakitsam vele a kapcsolatot?

2022. máj. 28. 16:43
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

10-es: Ölelés nem volt köztünk de még puszi sem. És mondtam neki is hogy igéynelném én is má a szeretetet ha már soha nem kaptam. Mindig figyelmes voltam vele, ha kellett neki segiteni ott voltam és segitettem neki, ha meg kellett hallgatnom őt akkor meghallgattam a bajait bánatát, éjjel nappal elérheő voltam számára. És én is mindig érdeklődtem utána. Mondta nekem kell neki gyógyszer és kitudnám e fizetni és vettem neki. Mondta hogy kell neki ilyen terápiás olaj vagy nem tudom mi de volt vagy 7000 forint és megvettem neki. Senki nem kéynszeritett, hanem abban tartott engem hogy ő ennek örül és hogy milyen lesz igy köztünk a viszony meg hogy milyen kedves meg aranyos vagyok. Az a hitet adta nekem hogy ha én ezeket megteszem neki akkor lesz köztünk komolyabb viszony és szépen türelemsen vártam és elkedztem dolgozni másodállásban hogy neki legyen jó és lássam hogy ő mennyire boldog, és akkor én is az leszek. Önzetlen voltam vele mert megszerettem.

És akkor legutobb azt mondta hogy ő bármelyik férfit megkapná ha akarná és bármelyik férfi meghiván őt meg megvenné neki. Ez nekem nagyon rosszul is esett többek között.

Egy másik ember érzéseit igy kihasználni, nem tudom egyszeruen hogy ez mire volt jó

2022. máj. 28. 17:49
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Tehát zsarolt téged. Ha nem veszel meg neki dolgokat, akkor nem lesz se ölelés, se puszi, se semmi.

Szerinted ez így rendben van?

Oké, hogy nem volt még barátnőd, de szerinted a testi vonzalom ezektől függ?

Válaszold meg magadnak ezeket a kérdéseket.

2022. máj. 28. 19:09
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Kár, hogy igy történt veled, de ez volt a tanulópénz, hogy máskor ne adj sokat semmiért. Persze nem neki. Őt jobb, ha elfelejted.
2022. máj. 28. 19:10
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez igaz, akkor kifogtál egy ritka példányt. Nyugodtan offold.
2022. máj. 28. 19:13
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Kiszagolta hogy egy aggszűz balek vagy. Szomorú és undorìtó, hogy vannak nők akik kihasználják ezt. Egy csókot sem fogsz kapni tőle sosem, felejtsd el ezt a nőt. N
2022. máj. 28. 19:38
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
A csicskája vagy gecó. Ez az egész amit leírtál úgy szánalmas ahogy van.
2022. máj. 28. 19:58
 17/33 anonim ***** válasza:
24%

Jobb ha offolod a nőt, rendkívül kártékony típus. Jobb lesz neked is.

Egyébként, hogy néz ki az illető? Valóban olyan fullos csaj lenne? Egy kéept mutatsz róla?

2022. máj. 28. 20:25
 18/33 A kérdező kommentje:

17-es: Nem tudom hogy küldjek neked róla képet. A nevét nyilván személyiségi jogok miatt sem mondom meg idegen embereknek. Képet küldenék róla de nem tudom hogy hogy. A másik meg valószinuleg megszakitom vele a kapcsolatot mert érdekes módon amikor szükségem lenne rá nem eérhető. Kb ugy érzem hogy azt a szerepet töltöm be hogy ő talán együtt van más férfiakkal is és akkor én csinálom nekik a világitást amikor szex..elnek egymással. És aztán nekem kell fizetni is.

Konkrétan ma iylen érzésem volt. Szerintem tuti más férfival is együtt van ha azokat mondta nekem amiket irtam a kérdésemben is. Sajnos. :(

2022. máj. 28. 21:46
 19/33 anonim ***** válasza:
49%

[link]

Feltöltheted ide a nőnek egy nyilvános képét, anélkül, hogy megtudnánk mi a neve az illetőnek. Ezután pedig a kép linkjét nyugodtan megoszthatod itt.

2022. máj. 28. 22:01
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
na szegény, jól palira vettek.
2022. máj. 28. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!