Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek azzal, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek azzal, hogy a barátom exe mind szépségre mind egészségre sokkal jobban állt nálam?

Figyelt kérdés
2022. máj. 26. 00:19
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Szabadulj meg a hülye gondolataidtól (ez fontos), és utána összpontosíts a barátodra.

Nem véletlen, hogy téged választott.

2022. máj. 26. 00:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mond azt magadban, hogy "És kit érdekel?"

A barátod ezt hangoztatja is feléd? Nem Akkor csak ki akarod húzni a gyufát, és magad alatt vágni a fát?

Szerintem hagyd, és légy végre önmagad, örülj, hogy a párod elfogad úgy, ahogyan vagy.

2022. máj. 26. 05:05
 3/7 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Minden ex okkal ex - akkor is, ha amúgy tökéletesnek tűnik (ami meg puszta matematikai fogalom).
2022. máj. 26. 05:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
3# Pontosan.
2022. máj. 26. 07:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel egy pszichológust.
2022. máj. 26. 08:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Amig mashoz hasonlitod magad addig nem kene parkapcsolatba kezdeni, mert elmaras es ok nelkuli feltekenykedesek torhetnek rad aminek jobbik esetben szakitas lesz a vege rosszabbikban tavolsagtartasit ker a masik no. Es kesobb nem csak a parod fele fogod ezt mutatni, hanem koze nincs nok fele. Mit tegyel? Nezz korul a sajat hazad tajan. Es ne az exekkel foglalkozz. Hidd el ok sem foglalkoznak veletek. Te miert szorulsz erre ra? Nem kene! Kesobb majd ismeretlen nokkel fogod tenni a zold szornyecske miatt. A pasid sem teszi pedig az o baratnoi voltak.
2022. máj. 26. 09:07
 7/7 anonim ***** válasza:
77%

Figyelj, a párom volt felesége külsőre nagyon fullos - megcsinált mell, haj, arc. Rajtam semmi mű nincsen, köröm se. Mikor megláttam a képét, kicsit elbizonytalanodtam hogy de ezek után miért én?

Azt mondta, hogy nem véletlenül lett ex. Külsőre lehet hogy nagyon jól nézett ki, de egy elviselhetetlen, pénzéhes fúria volt.

Sztem ne kattogj ezen, főleg ha tisztán látszik hogy a barátod szerelmes beléd.

2022. máj. 26. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!