Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek azzal, hogy a barátom exe mind szépségre mind egészségre sokkal jobban állt nálam?
Szabadulj meg a hülye gondolataidtól (ez fontos), és utána összpontosíts a barátodra.
Nem véletlen, hogy téged választott.
Mond azt magadban, hogy "És kit érdekel?"
A barátod ezt hangoztatja is feléd? Nem Akkor csak ki akarod húzni a gyufát, és magad alatt vágni a fát?
Szerintem hagyd, és légy végre önmagad, örülj, hogy a párod elfogad úgy, ahogyan vagy.
Figyelj, a párom volt felesége külsőre nagyon fullos - megcsinált mell, haj, arc. Rajtam semmi mű nincsen, köröm se. Mikor megláttam a képét, kicsit elbizonytalanodtam hogy de ezek után miért én?
Azt mondta, hogy nem véletlenül lett ex. Külsőre lehet hogy nagyon jól nézett ki, de egy elviselhetetlen, pénzéhes fúria volt.
Sztem ne kattogj ezen, főleg ha tisztán látszik hogy a barátod szerelmes beléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!