Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a magány annyira káros az egészségre mint mondják, akkor még meddig kell szenvedni mire megérdemlem, hogy megdögöljek?
Ez egy baromság, hogy a magány káros az egészségre. Úgy írnád, mintha csak a párkapcsolattól lennél boldog.
A magány kimondottan hasznos és hatékony lehet, a jellemfejlődés igen lényeges eszköze: ha csak magadra számíthatsz, nem leszel mindig másokra utalva, sok dolgot megtanulhatsz, az idődet csomó olyasmire fordíthatod, ami hosszútávon visszahozza a hasznát, és bőven profitálhatsz belőle! Ne gondold, hogy egyedül nincs értelme az életnek; ez a társfüggők hülyesége.
Mindig is utáltam élni, a serdülőkor csak rátett erre és a huszas éveim alatt csak mégjobban leépültem.
Amikor elviselhetőbb napom van, akkor is elég egy számomra kicsit is vonzó nőt látnom és máris elszáll az a csepp jókedvem is.
Ha már a halál nem akar értem jönni, legalább annyi jó lenne ha nem lennének se vágyaim, se érzéseim...
Na nyugi...
Napi siránkozás ma is megvolt...
Ki szerint káros? A kapcsolatfüggők szerint maximum. Az ő szavuk meg annyit is ér.
"Napi siránkozás ma is megvolt..."
Ha nem tetszik, ne olvasd, isten veled.
Kaptad a mínuszt helyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!