Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen nővel mégis mit kezdjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen nővel mégis mit kezdjek?

Figyelt kérdés

Nem volt még korábban soha barátnőm. Megismkerdtem egy nővel akibe beleszerettem. Körübelül 3 hónapja, 3 hónapja tart közöttünk ezy szabadidős kapcsolat és ezalatt a 3 hónap alatt csak én hivtam meg őt enni, csak én segitettem neki amiben megkért, scak ezt scak azt vegyem neki, midnenközben még nem akrt mai napig testi kapcsaoltot hogy odabujtam volna hozzá, vagy bármi más.

Most nemrég feltettem neki ezt a kérdést hogy mikor lehetnének ezek vagy mikor leszünk párkapcsolatban ha már ennyi mindent tettem neki.

Erre az volt a válasza hogy ehhez idő kell.

Majd hogy erre mondtam én hogy akkor mi a fenéért vettem neki meg amit ők kért és miért költöttem rá ha nem vagyunk párkapcsolatban?

Erre ő azt mondta hogy ha nem vettem volna meg neki akkor nem örült volna neki és nem jött el volna velem kiárndulni.

Jah meg azt mondta hogy ha ne veszek neki egy drága ruhát vagy mit, akkor majd megkér mást hogy vegyen neki.

És nekem itt telt be a pohár. Megszakitsam vele a kapcsolatot?

2022. máj. 28. 16:43
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
:D Jó hülyére vesz a csaj...tuti, még mást is fej rajtad kívül.
2022. máj. 28. 16:45
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen kihasznál téged. Én szakítanék.
2022. máj. 28. 16:45
 3/33 A kérdező kommentje:
Szerintem is kihasznál.
2022. máj. 28. 16:50
 4/33 anonim ***** válasza:
92%

"Szerintem is kihasznál"

Miből jöttél rá? Szó szerint ki is mondta, és még mindig hozzá teszed hogy "szerintem". Ennyire hülyének lenni..

2022. máj. 28. 16:52
 5/33 anonim ***** válasza:
94%

Semmit!

Attól, hogy még soha nem volt barátnőd, attól még nem kellene butának lenned. Az egy dolog, hogy meghívod valahová, vagy elmentek kirándulni, de ha egy nő megvetet magának dolgokat, akkor nyilván nem érdek nélkül van veled. Ezt legfeljebb évek után szokás kérni, és alkalmakra, és akkor is csak abban az esetben, ha valaki nagyságrendekkel többet keres, és megteheti.

Vedd ezt tanulópénznek, és mondd meg neki, hogy vetesse akkor meg mással azt a ruhát!

2022. máj. 28. 16:57
 6/33 anonim ***** válasza:
93%
Dobd ki a francba.
2022. máj. 28. 17:00
 7/33 A kérdező kommentje:

Ezalatt a 3 hónap alatt mráciusban taliztam vele elöszőr. Mondtam is neki nem volt barátnőm, de vele nayon jó volt és örültem neki hogy végre valaki foglalkozik velem szabadiős tevékenységre.

Aztán elöszőr az volt hogy nekem kellett meghivni kajálni de nyilván én uriember modjára tettem.

Mégse ő fizessen az első randin. De utána mindig nekem kellett őt meghivni ahányszor találkoztunk, meg hogy vegyek neki dolgokat vettem neki és hu de boldog meg örül és milyen aranyos vagyok. Meg segitettem neki aháynszor megkért.

És akkor ezt én mind felhoztam nemrégen neki. De mind megvolt ezekre a válasza. Hogy ő nem kérte, meg undoritó hogyha felhozom neki hogy mire hivtam őt meg. Meg ő szerinte egy párkapcsolaot hogy valaki eljusson testi kapcsolatig és nem szex hanem ölelkezés mert még az sem volt köztünk, hogy ehhez idő kell meg minden, de azért én álljam neki a dolgokat.

De ez hogy ezt mondta nekem tegnap hogy ha én nem hivom meg meg nem költök rá akkor majd más férfi megteszi mert hogy ő saját magáról azt mondta milyen jó csaj és stb. És ő szerinte majd akkor más férfi megveszi neki ha én nem.

Pláne hogy én 28 éves vagyok a csaj idősebb nálam, de ez nálam kiverte a biztositékot tegnap és marhára rosszul esett.

2022. máj. 28. 17:11
 8/33 anonim ***** válasza:
28%
Palira vesz. Ilyen fizetős helyekre sohasem szabad menni lánnyal, mert akkor csak kihasznál.
2022. máj. 28. 17:16
 9/33 anonim ***** válasza:
95%
Nézd, rém egyszerű dolog történt. A nők többségének jólesik, ha valaki udvarolgat nekik, még akkor is, ha az illető férfi nem vonzó. Legyezi az önbecsülésüket. Te tálcán felajánlottad neki az udvarolgatást, ő pedig ezt elfogadta, beleértve azt is, hogy álltad ennek az összes költségét. Vagy eleve palira vett, vagy pedig adott neked egy lehetőséget, hogy vonzalmat kelts benne. A kegyetlen igazság azonban az, hogy ha esetleg ez utóbbi történt, a vonzalom-keltés neked nem sikerült. Erre a kudarcra neked kellett volna még időben (mondjuk egy hónap után) rájönnöd, s kilépned az egészből. Tanulságként egyezd meg, hogy legközelebb ne várj ennyit: ha egy nő legfeljebb egy hónap ismerkedés után sem jelzi a vonzalmát valamilyen módon, legalább szavakkal, akkor az egészet megette a fene. Csak az idődet, pénzedet és energiádat pazarlod.
2022. máj. 28. 17:26
 10/33 anonim ***** válasza:
94%

Az mondjuk elég proli, hogy felhànytorgatod neki, hànyszor hívtad meg :D

Ki kérte? Tán kényszerített rá? Vagy azt hitted, hogy majd 1-2 vacsiért lefekszik veled?

2022. máj. 28. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!