Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akiknek pénzes palijuk van! Hogy sikerült megfogni a férfit?
Én is szeretnék már egy rendes, munkamániás pénzes palit.
N/25

Haha, akkor velem nem járnál jól, mert munkamániás nem vagyok, csak simán pénzes. :D Vagyonos a családom, így mindig is jólétben éltem,de eszem ágában sincs egész nap robotolni, mint egy gép.
Akinek leginkább a pénz a fontos, az kétségtelenül jobban jár egy munkamániással, mert akkor úgy kap tőle pénzt, hogy még látnia sem nagyon kell. :D

#1-es: veled tényleg nem járna jól, mert sok időd lenne, ezért nem tudna melletted nyugodtan félrek.rni. Ez a típus már csak ilyen: először legyen luxi élet, de utána legyen már egy kockahasú izomcsődör is, mert neki az is jár...
Amúgy vágom, hogy trollkérdés, de ilyen nők tényleg léteznek.

A szomszedban laktak mikor kicsik voltunk.
Egy ovi csoport es sulis osztaly, gyerek szerelem. Majd o pestre ment kozepsuliba en itt. Ugyan azon az egyetemen tars szakra jelentkeztunk. Neha osszefutottunk dumaltunk. Par randi volt. Majd en kimentem 1 evre tanulni Erasmussal. Es utana kint fejezem be az egyetemet. Kozben o vallakozast inditott az apjaval a szulovarosunkban. Jol alakultak a dolgaik. En hazajottem es a szomszed kisvarosban helyezkedtem el. Sokszor osszetalakoztunk mert mindketten haza koltoztunk. Volt par randi, jartunk is fel evet. Ugy volt osszekoltozunk de megijedt es szakitott. Eltelt ismet fel ev. Atjott felkoszonteni es h ujra kezdjuk. A kovetkezo par ev itt telt kozel jott majd megijedt es kihatralt.
Vegul becsuszott a gyerek. Kertem esemeny utanit de nem jott ossze. Vagyis a baba megmaradt. Mire kiderult tulleptem a 12 hetet. Eppen kulon voltunk. Nem is akartam ujra kezdeni.
Erre megint visszajott.
Kozben vettem egy hazat es a kozos vallalozasukat kertem fel felujitani. Meg hitelt is vettem fel ra. Erre full ingyen kivul belul felujitottak. A kertet is mindent. Felig be is rendezte. Mikor eppen jobban voltunk ott lakott velem.
Szoval kiderult a baba en nem akartam vele semmit de csak jott jott. Vegul beadtam a derekem. Az eskuvot a hatam mogott szervezte le. Kicsi csaladias volt - imadtam.
Immar 10 eve a ferjem imad szeret. A fiunkat es az iker lanyokat is.
Az apjaval a vallakozasa a 20 ev alatt felfutott. Ma mar csak o csinalja az apja mar kiszallt . Unokazik.
Meg mindig a szulovarosunkban lakunk csak nagyobb hazban medencevel. Van 3 auto. Motor. Pesten 8db garzon ami ki van adva. Most nyaron vesszuk meg a 9iket. A vallakozas most nagyon porog. En csinalom a konyvelest. O a munka szervezest. Jol mukodik.
Igazabol mar gyerekent elso perctol osszetartoztunk. Csak kellett sok minden h ezt ki is merjuk mondani.

Még ha kamu is ez a kérdés, biztosan sok lányt/nőt érdekel rá a válasz.
1. Szakmából rengeteget le lehet szűrni (munkaidő beosztás, fizu)
2. Rendes, pénzes, munkamániásból sok van, nem lehetetlen amit szeretnél. Sőt!
3. Ismerkedj velük ugyanúgy, mint ahogy a nem pénzesekkel ismerkednél.
4. Ne hisztizz a munkamániából adódó kevés szabadidő miatt. Attól menekülnek.
5. Olyannal legyél akit tényleg szeretsz. Észre fogja venni és meghálálja.
Üdv,
Mérnökné

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!