Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha így motiválom a páromat hogy jobban odafigyeljen az öltözködésre az szetintetek oké?
Figyelt kérdés
Gyűrödt pólok, vicces zokni-cipő kombók, semmi borzasztó, de már úgy érzem ki kellene nőni ebből. Megértem, hogy nem érdekli, de jó lenne hogyha az érdekelné, hogy ez nekem valahogy mégis fontos. Na meg olyan szívesen vásárolnék neki. Segíteni akarok megtalálni számára azt a stílust, amiben önmaga. Nem akarom megváltoztatni, van hogy mégis úgy érzem ő ezt gondolja. Szeretem ahogy van, de imádom a stílust a divatot, és bennem van az a kényszer hogy öltöztessem. Próbálom ezt elnyomni, mert nem akarok idegesítő lenni. Tudom, buta kis dolgok ezek, de ha nekem fontos akkor azért oké hogy nem hagyok fel a dologgal? Vagy csak az agyára megyek ezzel? Na meg szerintetek ez lustaság, nem törődömség inkább, vagy ez is lehet egy identítás része?2022. máj. 28. 11:03
11/15 anonim válasza:
Ha pasi lennek es ezzel nyaggatnal hamar lapat lenne.
Mivel azt irod elfogadod akkor ebbe se szolj bele.
12/15 anonim válasza:
Kérdező, az igénytelenség is a stílusa, a személyisége, és az identitása része. Max. akkor tudod esetleg rávenni erre, ha őszintén megmondod, hogy igénytelenül kevésbé vonzódsz hozzá, és szeret téged annyira, hogy akkor utána változtat. Ilyen "női" praktikákkal, hátsó machinálásokkal, új ruha vásárlásával nem fogsz túl sok mindent változtatni rajta, ha ilyen.
13/15 anonim válasza:
Ő így önmaga, bár az gáz, hogy a kinyúlt pólókat hordja.
14/15 anonim válasza:
A póló az alapból is a gáz kategória nálam.
Sokszor látok a boltban, igényesen felöltözőtt, csinos nőt. Szép ruha, magassarkú cipő, stb.
A férfi meg mellette egy 800 ft-os kínai agyonmosott kinyúlt sima pólóban.
Ez tiszteletlenség egy jól öltözőtt nővel szemben, aki még ráadásul a párom is.
Nálam ezek a pólók csak max otthoni viselet.
Tiszteljük meg a melletünk lévő nőt azzal, hogy megpróbálunk normálisan kinézni.
Nem feltétlenül vasalt fehér ingről beszélek, de nézzünk ki normálisan.
Akinel van kapcsolata, az becsülje is meg kellőképpen.
15/15 anonim válasza:
Az a stílus amiben önmaga, az már megvan, ebben érzi jól magát. Te azt a stílust keresed benne ami a tied, csak férfi ruházatból összeállítva. Lehet, hogy némi érzelmi zsarolással tudsz rá hatni, és rá tudod venni, de számodra sem lesz valami öröm amikor azt látod, hogy te rengeteget igyekszel, töröd a buksidat, ő meg a legkisebb öröm nélkül hagyja, hogy rátukmáljad. Nem azért, hogy téged bántson, csak egyszerűen nem érdekli. A férfiak gondolatvilágában jóval hátrébb van a ruházkodás kérdése mint a nőkében, de valószínűleg előrébb, mint a te pasidban. Erre jellemző, hogy amikor a párom elráncigál ruhát venni (magának), az üzletben 2 férfi sor van és 22 nöi ruhasor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!