Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép nők! Ti belementek egyéjszakás kapcsolatba egy kalandor pasival kölcsönös szimpátia esetén?
Hát akinek van szépérzéke, az nagyjából be tudja lőni, hogy hol áll. Van erre elég támpont.
Például Amber Heard arca a számítások szerint közel 100%-ban tökéletes. Ha valaki hasonlít rá, az már 10/10-es. Vagy azt is tudjuk, hogy Palvin Barbi kivételes szépség, ő is 10/10
Megfelelő intelligenciával, és széles látással tehát lehet tudni, hogy valaki eléri-e a 7-es szintet.
Jó, akkor Palvint ejtsük.
Amber viszont továbbra is maradhat támpont, mert mellette tudományos érvek szólnak.
#6: Oké, akkor ugyanott vagyunk, mint ahogy az előbb toltad a kettős mércét: Az miért nem zavar, amikor a nők panaszkodnak? Valahogy akkor egyikőtök sem tolja be az ilyen szövegeket.
Az csak bónusz, hogy nem panaszkodtam senkire. Leírtam, hogy az itteni szint milyen és hogy erre nem lehet alapozni.
#8: Miért, te mit csináltál? Reflexből szidtál csak, mert ennyi az értelmi szinted. Pont a te kategóriádról írtam és meg is mutattad, hogy árad belőled a frusztráció.
Kínos, amikor valami nem tetszik nektek, felháborodtok, aztán pont az ellenkezőjét bizonyítjátok be, mint amit akarnátok. A még kínosabb, hogy annyira egyszerűek vagytok, hogy észre sem veszitek, mit csináltok.
További szép napot! És tiszteletem a kevés értelmes nőnek az kategóriában, aki elviseli, hogy a nőtársai mennyire leégetik a női nemet.
Figyelj azt se tudom ki férfi ki nő, ne idegesits már. Üldözési mániád van, fordulj pszichológushoz.
#17: A te tudatlanságod miatt ne másokat küldj pszichológushoz. Elég sokszor egy ovis felismerné a válaszokból a nemeket.
(Csendben megjegyzem, munkaválasztás miatt elmehettem ingyen pszichológushoz és éltem a lehetőséggel. Az illető nő az elbeszélgetés után megdicsért, hogy felüdülés néha ilyen értelmes emberrel is beszélni. Megértem, hogy nektek ez a szint már luxus vagy kiakadtok, de hát na. Nem mindenki van olyan mélyen, mint ti. Ti mikor szeretnétek pszichológushoz menni?)
Nyilván van amikor tudom, de nem mindig lehet:)
Egyébként a nárcisztikus emberek remekül megtudják téveszteni a pszichológusokat. De ahogy érzed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!