Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szép nők! Ti belementek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép nők! Ti belementek egyéjszakás kapcsolatba egy kalandor pasival kölcsönös szimpátia esetén?

Figyelt kérdés
2022. máj. 27. 17:02
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Hát akinek van szépérzéke, az nagyjából be tudja lőni, hogy hol áll. Van erre elég támpont.

Például Amber Heard arca a számítások szerint közel 100%-ban tökéletes. Ha valaki hasonlít rá, az már 10/10-es. Vagy azt is tudjuk, hogy Palvin Barbi kivételes szépség, ő is 10/10

Megfelelő intelligenciával, és széles látással tehát lehet tudni, hogy valaki eléri-e a 7-es szintet.

2022. máj. 27. 17:28
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
De ez csak a te véleményed. Másnak lehet nem “kivételes szépség” Palvin Barbi.
2022. máj. 27. 17:29
 13/22 A kérdező kommentje:
#9-nek válaszoltam.
2022. máj. 27. 17:30
 14/22 A kérdező kommentje:

Jó, akkor Palvint ejtsük.

Amber viszont továbbra is maradhat támpont, mert mellette tudományos érvek szólnak.

2022. máj. 27. 17:30
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen az én vagyok:D és továbbra is fenttartom a véleményem, hogy a szépség relatív és van akinek gyönyörű vagyok, van akinek átlagos és van akinek egyáltalán nem tetszem.
2022. máj. 27. 17:31
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

#6: Oké, akkor ugyanott vagyunk, mint ahogy az előbb toltad a kettős mércét: Az miért nem zavar, amikor a nők panaszkodnak? Valahogy akkor egyikőtök sem tolja be az ilyen szövegeket.

Az csak bónusz, hogy nem panaszkodtam senkire. Leírtam, hogy az itteni szint milyen és hogy erre nem lehet alapozni.

#8: Miért, te mit csináltál? Reflexből szidtál csak, mert ennyi az értelmi szinted. Pont a te kategóriádról írtam és meg is mutattad, hogy árad belőled a frusztráció.

Kínos, amikor valami nem tetszik nektek, felháborodtok, aztán pont az ellenkezőjét bizonyítjátok be, mint amit akarnátok. A még kínosabb, hogy annyira egyszerűek vagytok, hogy észre sem veszitek, mit csináltok.

További szép napot! És tiszteletem a kevés értelmes nőnek az kategóriában, aki elviseli, hogy a nőtársai mennyire leégetik a női nemet.

2022. máj. 27. 17:33
 17/22 anonim ***** válasza:
92%

Figyelj azt se tudom ki férfi ki nő, ne idegesits már. Üldözési mániád van, fordulj pszichológushoz.

2022. máj. 27. 17:34
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

#17: A te tudatlanságod miatt ne másokat küldj pszichológushoz. Elég sokszor egy ovis felismerné a válaszokból a nemeket.

(Csendben megjegyzem, munkaválasztás miatt elmehettem ingyen pszichológushoz és éltem a lehetőséggel. Az illető nő az elbeszélgetés után megdicsért, hogy felüdülés néha ilyen értelmes emberrel is beszélni. Megértem, hogy nektek ez a szint már luxus vagy kiakadtok, de hát na. Nem mindenki van olyan mélyen, mint ti. Ti mikor szeretnétek pszichológushoz menni?)

2022. máj. 27. 17:37
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
19-26 éves korom között több ilyenem is volt (5-6),amikor nem voltam kapcsolatban. 30 felett is volt kettő, amikor egyedülálló voltam.
2022. máj. 27. 17:41
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván van amikor tudom, de nem mindig lehet:)

Egyébként a nárcisztikus emberek remekül megtudják téveszteni a pszichológusokat. De ahogy érzed.

2022. máj. 27. 17:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!