Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy nem is az a baj, hogy csúnya nő vagyok, hanem az, hogy nem nézek ki nőnek?
Azt tapasztalom, hogy a legcsúnyább, legigénytelenebb nőknek is van párkapcsolatuk, vagy legalább elvétve akad egy-két jelentkező, aki beérné velük. Nálam egy darab csúnya férfi sem próbálkozott soha, megdugni sem akart még soha senki, még csak nem is zaklattak/szóltak be (persze ezt nem is szeretném, de kivétel nélkül minden nő ismerősömnek van ilyen sztorija rajtam kívül), pedig nyáron a külsőm ellenére lengébben öltözködöm.
Lehet, hogy annyira nőietlenül nézek ki, hogy a még azokban a férfiakban sem tudatosul, hogy nőnemű vagyok, akiknek aztán minden mindegy, csak lyuk legyen? Kaptam ilyen jellegű megjegyzéseket egy ismerőstől, hogy fiúnak nézek ki, úgyhogy egyre gyanúsabb a dolog.
"Tudom, hogy kép alapján lenne a legegyszerűbb megállapítani, de nem merek idegeneknek küldeni :( Nincs fent rólam sehol semmilyen kép, és ugye ami egyszer felkerül az internetre..."
Orbán is túlélte, hogy van fenn róla néhány. Arra azért vigyázott, hogy a pöce ne látszódjon. Talán neked sem aktot kellene küldened. Egy bikinis beleférne, többen túlélték, még társkereső oldalakon is
Az idézettel kb. megválaszoltad a kérdésedet. Paranoiás vagy.
Szerintem se nő kérdezi ezt. Pár hetente megkérdezi ugyanazt. Nagyon gyanús, hogy egy itteni incelről van szó, aki csak pár helyi hülye privátjára kíváncsi, hogy mit írnak a gyökerek az ilyeneknek...
engem az lep meg hogy ronda férfiak közeledését is hiányolod?
hiába vagyok ronda srác ez egyszerűen hihetetlen nagyon vissza kell fognom magam hogy ne írjak privátot még akkor is ha 100% hogy kamu.
Szóval kb te olyan vagy mint az aki alkohollal kínálja az alkoholistát, vagy inkább jobb példa sós tengervízzel a szomjazót. Elég rosszul tudnak esni az ilyen kérdések hisz minden hasonló pasiban valahol mélyen legbelül van még egy kis reménysugár az ilyen kérdések pedig teljesen el pusztítják azt.
Nem a külsőd a baj. Ismerek ogre kinézetű nőt és van neki 15 évvel fiatalabb bakja.
Pedig egy ogre.🤷
Van másik is, hatalmas búrája van, gennyes pattanásokkal, széles a válla, háta, óriási lába, lapátkeze van és van pasija, sőt az előzőt ő dobta és csalta meg. Nem számít a külső.
Volt egy szomszédom, csaj, ő meg nem csak tazmánördög testalkatú volt, hanem még borotválkozott is, fekete borosta ott virított mindig a nyakán, van pasija Méghozzá fiatalabb és még gyereket is szült neki.
Viszont ismerek szép nőket egyedül.
Nem ezen múlik elhiheted.
Sőt, még hamarabb észreveszik a pozitív belső tulajdonságait egy kevésbé mutatós nőnek. Mint egy szép nőnek, akit mindenki csak még akar kapni gyorsan.....
Neked a lelkeddel van baj. Csúnyának látod magad és ezt mások is érzik.
Van egy ronda nő ismerősöm 26 éves. Óriási feje van…. Tele piros gennyes pattanásokkal, a háta széles , dereka vastag. A melle 🫡 kicsi, fent van és távol egymástól( konkrétan férfimell)….. Van rajta 25 kiló plusz, hatalmas lapos feneke van, a lába pedig csámpás és a talpa belső oldalán megy. Hatalmas lapát keze van és 44es lába…..
Van barátja! Nem mondom hogy bomba pali , ugyanúgy csámpás a lába, a testalkata olyan jóllakott napközis. Ez a csaj még meg is ütötte már párszor a barátját, úgyhogy szerintem kb az összes női tulajdonság hiányzik belőle .
Ismertem egy másik nőt az meg extra eset volt, nem csak túlsúlyos volt széles háttal keskeny csípővel, hanem konkrétan láttam a fekete borostát az arcán és a nyakán. Mégis kétszer férjhez ment, az első férje jóképű volt.
Nem a külsőn múlik a dolog hanem azon hogy szereted e önmagad. Ez a két eset akiket irtam , hatalmas önbizalommal és egóval rendelkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!