Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy nem is az a baj, hogy csúnya nő vagyok, hanem az, hogy nem nézek ki nőnek?
Azt tapasztalom, hogy a legcsúnyább, legigénytelenebb nőknek is van párkapcsolatuk, vagy legalább elvétve akad egy-két jelentkező, aki beérné velük. Nálam egy darab csúnya férfi sem próbálkozott soha, megdugni sem akart még soha senki, még csak nem is zaklattak/szóltak be (persze ezt nem is szeretném, de kivétel nélkül minden nő ismerősömnek van ilyen sztorija rajtam kívül), pedig nyáron a külsőm ellenére lengébben öltözködöm.
Lehet, hogy annyira nőietlenül nézek ki, hogy a még azokban a férfiakban sem tudatosul, hogy nőnemű vagyok, akiknek aztán minden mindegy, csak lyuk legyen? Kaptam ilyen jellegű megjegyzéseket egy ismerőstől, hogy fiúnak nézek ki, úgyhogy egyre gyanúsabb a dolog.
Most így fejből legalább 2 hasonló kérdésedre emlékszem, gondolod 2-3 hónap alatt változott a világ?
Amúgy biztos a te szintedet próbálod becélozni? Pl. őt bevállalnád, van humora, szerintem már pénze is, kinézetre meg valószínűleg a te szinteden van:
"Amúgy biztos a te szintedet próbálod becélozni? Pl. őt bevállalnád, van humora, szerintem már pénze is, kinézetre meg valószínűleg a te szinteden van"
Szóval szerinted egy jóképű (nekem kifejezetten tetszik), rokkant/sérült férfi egy egészséges, de nőietlen és ronda nő szintje?
Valóban ne küldözgess itt senkinek se képet, nagyon nem ajánlom én se, viszont az érthető, hogy kép nélkül nem lehet semmit se mondani. Barátnőid mit mondanak mi a gond veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!