Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy nem is az a baj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy nem is az a baj, hogy csúnya nő vagyok, hanem az, hogy nem nézek ki nőnek?

Figyelt kérdés

Azt tapasztalom, hogy a legcsúnyább, legigénytelenebb nőknek is van párkapcsolatuk, vagy legalább elvétve akad egy-két jelentkező, aki beérné velük. Nálam egy darab csúnya férfi sem próbálkozott soha, megdugni sem akart még soha senki, még csak nem is zaklattak/szóltak be (persze ezt nem is szeretném, de kivétel nélkül minden nő ismerősömnek van ilyen sztorija rajtam kívül), pedig nyáron a külsőm ellenére lengébben öltözködöm.

Lehet, hogy annyira nőietlenül nézek ki, hogy a még azokban a férfiakban sem tudatosul, hogy nőnemű vagyok, akiknek aztán minden mindegy, csak lyuk legyen? Kaptam ilyen jellegű megjegyzéseket egy ismerőstől, hogy fiúnak nézek ki, úgyhogy egyre gyanúsabb a dolog.

2022. máj. 27. 12:16
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy kép alapján lenne a legegyszerűbb megállapítani, de nem merek idegeneknek küldeni :( Nincs fent rólam sehol semmilyen kép, és ugye ami egyszer felkerül az internetre...
2022. máj. 27. 12:53
 12/28 anonim ***** válasza:
19%
Az alkatod rendben van?
2022. máj. 27. 13:02
 13/28 anonim ***** válasza:
19%
Hosszú hajjal, csinos öltözettel, kis sminkkel aligha nézhetsz ki transznak. Hacsak nem edzel és esetleg sokak számára túl izmos, férfias vagy.
2022. máj. 27. 13:05
 14/28 anonim ***** válasza:
70%

Most így fejből legalább 2 hasonló kérdésedre emlékszem, gondolod 2-3 hónap alatt változott a világ?

Amúgy biztos a te szintedet próbálod becélozni? Pl. őt bevállalnád, van humora, szerintem már pénze is, kinézetre meg valószínűleg a te szinteden van:

https://www.youtube.com/watch?v=yNoS7LAPcoA

2022. máj. 27. 13:07
 15/28 A kérdező kommentje:

"Amúgy biztos a te szintedet próbálod becélozni? Pl. őt bevállalnád, van humora, szerintem már pénze is, kinézetre meg valószínűleg a te szinteden van"

Szóval szerinted egy jóképű (nekem kifejezetten tetszik), rokkant/sérült férfi egy egészséges, de nőietlen és ronda nő szintje?

2022. máj. 27. 13:14
 16/28 A kérdező kommentje:
Egyébként semmilyen szintet nem próbálok becélozni, de ha az ismeretségi körömben nincs testi fogyatékkal élő férfi (igénytelen 150 kilós van, ő mondta, hogy fiúnak nézek ki), akkor mit csináljak? Keressek direkt sérülteket?
2022. máj. 27. 13:16
 17/28 anonim ***** válasza:
83%
De kérdező, ird már le, mitől vagy nőietlen, mert így soha nem kapsz normális választ!
2022. máj. 27. 13:17
 18/28 anonim ***** válasza:
68%
#11: Mit kezdenenk a rolad keszult keppel? Megneznenk, velemenyeznenk es ennyi.
2022. máj. 27. 13:18
 19/28 A kérdező kommentje:
Ha tudnám, mitől vagyok nőietlen, akkor nem azon gondolkodnék, mitől vagyok nőietlen, hanem inkább kezdenék vele valamit, nem?
2022. máj. 27. 13:19
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Valóban ne küldözgess itt senkinek se képet, nagyon nem ajánlom én se, viszont az érthető, hogy kép nélkül nem lehet semmit se mondani. Barátnőid mit mondanak mi a gond veled?

2022. máj. 27. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!