Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már, hogy belezúgtál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy belezúgtál valakibe úgy, hogy párkapcsolatban voltál?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy egy problémáktól nem mentes, de támogató kapcsolatról van szó. Volt egy mélypontotok, amikor te elkezdtél érzéseket táplálni más iránt, de biztos vagy abban, hogy a párod az, akivel lenni szeretnél. Mennyi idő, míg elmúlik ez a fellángolás? Te hogyan tudtál túllépni rajta?
2022. máj. 25. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. máj. 25. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:

A gyk egyik cèlcsoportja igen, a "szeretők"

Ha ràkeresel csupa happy ending story

2022. máj. 25. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Mióta tart a fellángolásod?

Hát, attól függ. Ha kizárod a másikat, nyilván hamarabb helyreállsz. Nekem évekig tartott.. És nemrég mikor hosszú idő után összefutottunk külső okok miatt (már biztos voltam h túl vagyok rajta, és a kapcsolatomban is az voltam, mi baj lehetne), felszakadt ismét belülről kicsit. ;)

De ez az ember az egyetlen aki ilyen mély nyomott hagyott bennem.

2022. máj. 25. 23:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt, mert vele az volt még, ami párommal hiányzott. Elmúlt, de a legszerencsétlenebb változat történt, egy évig kéthavonta kellett találkoznunk vele párommal együtt. Az utolsó találkozás után 3 hónappal ürült ki teljesen ez az atom erős szerelem. Amúgy amit tettünk, mivel mindketten foglaltak voltunk, hogy nem telefonáltunk , velső egy két hét után nem hívtam többé, páromat kértem meg, hogy hívja, nem írtunk, kettesbdn juszt sem beszélgettünk. Egyszer egy ajándékot küldtem neki, mert alkalom volt, de ennyi. Mivel találkoztunk, beszélgettünk kéthavonta hármasban, így lassan ürülék a hormonok, mert nagyon nagy volt az összhang, sajnos hasknlóbb volt ő és én, mint ap párommal és0 én. Illetve párommal ez inkább tudatos döntésem volt, hogy őt válasszsam társam
2022. máj. 26. 01:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Társamnak, kis szerelemmel, ott már az elején sem volt ez a kábító, erős szerelem. Ja, és az ég világon semmi testi érintkezés, szexchat nem történt a harmadik féllel és velem.
2022. máj. 26. 01:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen volt, 20 évesen. Vőlegényem volt, és jött a meglátni és megszeretni...3 hónapig tartott a viszony. Nem vagyok rá büszke, a félrelépésért megadta a karma a büntetést.

Soha többé nem tennék ilyet és azóta se tettem.

2022. máj. 26. 07:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok,

szó szerint uyganez volt, mint a 4-esnél nálunk is.. Csak vagy 2 évig ment ez a "hármasban tali.. Még a választott páromnál is ugíanezek az érzéseim.. :)

Mi sem beszéltünk erről, nem montuk kisoha, hogy vmi lenne akár felőlem, akár a harmadik fél felől.. Sok apóság erre engedett következtetni, máskor nem. A legutóbbi, sok idő utáni találkozáskor is voltak furcsa pillanatok, és az egyikben, így távolabbról nézve már érzelmileg, éreztem, hogy nem csak bennem szakadt fel hirtelen valami..

Tanulság, hogy továbbra is jobb elkerülni, mert van az a mondás, hogy a szív nem felejt. Sosem éreztem hasonlót, mint nála.

2022. máj. 26. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!