Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek! Ezek után megváltoztok?
A torz kis kabalababátokból egy rendes férfi lett.
Fejlődni kell barátaim, el kell menni edzeni és fodrászhoz

Neked is lehetne ronda nőd. Akár még pénzben is mernék veled fogadni. Lehet nagyon rondát kéne választanod, de attól még lehetne.

Speciel a saját tapasztalatomra, én se vagyok egy matyóhímzés, nyurga is vagyok mint a rosseb stb. Egyébként meg ronda embereknek is van valakije. Nők között is akad jó ronda. Velük lehet próbálkozni.

11-es legutóbb egy roma nőnél próbálkoztam, olyan 45 éves lehet, jó kövér, alacsonyabb mint én, elég ronda is, de még az is elhajtott. aztán kiderült, hogy van krapekja, egy 30 körüli sukár cigánygyerek, még jó hogy nem vertek meg.
10#

Az mondjuk azért jelez valamit, hogy milyen körökben mozogsz. Én utoljára általános második osztályban ismertem cigányt, aztán elköltöztek. Megye legjobb gimnáziumába jártam, ott nem volt cigány, egyetem, nyilván nem. Most Pest belvárosában lakom, itt sincs (ettől még nem vagyok libsi, félre ne értsetek csak nem nagyon látok a mindennapokban, nem hogy még ismerjek is...). Jó körökben mozogsz te biztos?

15-ös, budapest és munkahely.
14#

14: mert a cigany ferfiak altalaban magabiztosak, az incelek meg frusztraltak
Titeket meg a magyar nok se akarnak, pedig ok sokkal elobb leallnak egy papucs puhapoccsel mint egy cigany no
Viszont mivel lenezitek a noket, nektek a nyugati nok is eselytelenek mivel azok nagyon feministak
Tyuu, jo sz@r lehet az incel sors 😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!