Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Incelek! Ezek után megváltoztok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NemaRendőrség kérdése:

Incelek! Ezek után megváltoztok?

Figyelt kérdés

[link]

A torz kis kabalababátokból egy rendes férfi lett.

Fejlődni kell barátaim, el kell menni edzeni és fodrászhoz

2022. máj. 25. 17:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
41%
Én sosem változok meg. Menjen edzeni más, én inkább sörözök. 100 kiló vagyok és akkora a sörhasam, mint azoknak a nőknek a hasa, akik a 7-8. hónapban vannak.
2022. máj. 25. 17:21
 2/18 anonim ***** válasza:
40%
Egyetertek veled, de nem fogjak megcsinalni. Ahogy az oldalon levo frusztralt nok sem fogjak atgondolni, amit irnak. Ide tobbsegeben olyanok jarnak, akik mar eleg melyen vannak es az egvilagon semmilyen kritikat nem gondolnak at, csak a sajat szerencsetlenseguket toljak.
2022. máj. 25. 17:21
 3/18 anonim ***** válasza:
71%
És természetesen a 2 képen nem ugyanaz a személy szerepel. Nem kell elhinni mindent, amit az interneten találsz.
2022. máj. 25. 17:23
 4/18 anonim ***** válasza:
79%
Nem is ugyanaz a két csávó :D
2022. máj. 25. 17:24
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok, amúgy ha ennyire akarod, akkor itt van egy before/after kép valóban ugyanarról a személyről:

[link]

2022. máj. 25. 17:28
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

5

Azért ezen a képen is látok némi javulást...

2022. máj. 25. 17:36
 7/18 anonim ***** válasza:
70%

Ugyan nem vagyok incel, viszont "marketing" szempontjából szerintem sokkal hitelesebb lenne ez a before-after reklámozása, ha a 2. képen egy csaj is virítana a srác közvetlen közelében.

A jelenlegi képek önmagukban nem mondanak sokat, csak egy eredmény nélküli változást sugallnak, még ha nem is ugyanaz a 2 személy... :,D

2022. máj. 25. 17:39
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Az ember arca korral változik. Ezen a képen lehet vagy 10 év különbség. Akár több is. A "before" képen meg lehet igazából egy 17 éves srác volt lefényképezve. Szar lehetett szegénynek, hogy kb. az egész internet vele példálózott, mint ronda ember, közben meg lehet 1 gyerek volt a képen és igazából nem is ő volt a világon a legrondább... Kíváncsi vagyok hány media outletet perelt be a gyerek. Remélem sokat.

2022. máj. 25. 17:40
 9/18 anonim ***** válasza:
46%

Én ugyanígy vagyok a pszichológus ajánlgatásával. Neten órákat töltöttem azzal, hogy keressek pozitív példákat arról, hogy egy ronda férfi elment pszichológushoz, majd utána lett szép nője. Végül egyetlen konkrét példát se találtam. Micsoda véletlen... Csak mert abban ugye semmi újdonság sincs, hogy mindenkinek lehet nője a *saját* szintjén. Ahhoz pszichológus se kell, hogy megmondja.

2022. máj. 25. 17:45
 10/18 anonim ***** válasza:
62%

Én ennél a figuránál 1000x rondább vagyok. Jó dagadt, 100 kiló, alacsony, 165 centi, ragyás, fura fej, gnóm tetalakat, rossz természet.

B@szhatom én a fodrászt😂

2022. máj. 25. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!