Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kitörni ebből?
Úgy érzem elakadt az életem minden téren.
Van egy több éves kapcsolatom, "ami van" , élünk együtt,dolgozunk de én nem tudom hogy el akarom e venni őt.
Van munkám amit nem szeretek szívből, de csinálom mert családi üzlet, és minden segítséget megkapunk tőlük.
Lett egy másik állásom is 24órás de ott meg ha van mit csinálni annyira nem rossz de összességében itt se érzem a helyem ( portás, éjjeli őr)
Ennél meg nem merek szólni h köszi de mégsem, mert jó ismerős a " főnök" és amúgy megszakadni nem kell, bár itt bejelentve nem vagyok..
Hiába gondolkodok nem jutok előre..sajnos gyengénlátókènt nem könnyű semmi..pláne h mit dolgozz

Keress hobbit , járjatok el sörözni a haverokkal , járj el a barátnőddel kikapcsolódni. Újítsátok fel a lakást, csinálj tetkót , fesd be a hajad , menjetek el koncertekre , éljetek meg felejthetetlen estéket.
A barátainkkal a mai napig visszaemlékszünk azokra az időkre , amikor annyira részegek voltunk hogy négyen smároltunk egyszerre , aztán meg béreltünk egy limuzint vasárnap hajnalban.

Az a baj, hogy nem állsz ki magadért.
A munka részére reagálva: ha olyan jó ismerős lenne a főnök, akkor bejelentene. Ez a minimum egy jó ismerőstől. Így ő csak egy személy, aki kihasznál téged. Ő nem félt attól, hogy mit szólsz, ha nem jelent be? Dehogy. Akkor te se félj, hogy mi lesz, ha nem vállalod el.
Egyébként oké, csak másodállás, de sokan járták már meg ezt a nem-bejelentősdit. Ameddig nincs probléma, és aktív korú az ember, addig nincs gáz. Lehet nyugodtan be nem jelentett másodállás, vagy lehetsz te napi 10 órába is, 4 órásként bejelentve... A probléma akkor jön, amikor valami kisiklik. Amikor netán tartósan lebetegedik, vagy rosszabb esetben le is rokkan az ember. Vagy simán csak elmegy nyugdíjba. Aztán amikor negyedét kapja annak, amit kéne kapnia, akkor meg jön a pánik, hogy hogyan fog ebből megélni?
Hidd el, láttam már a közvetlen környezetemben ilyet, sajnos nem is egyet.
A családi vállalkozások pedig rendszerint az élet megrontói. Persze, tök jó dolog, hogy biztosan van mit dolgozni, meg az is tök jó, hogy nem kívülállóhoz kerül a pénz... de egyébként meg ellehetetleníti az ember jövőjét. Mert ugyebár "elvárás", hogy ott dolgozz, akkor is, ha gyűlölöd. Nem véletlen, hogy kevés igazán boldog embert láttam, aki egy családi vállalkozásba született bele.
Persze, kiút itt is van, de ez jócskán több tökösséget igényel, mint hogy egy téged kihasználó "jó ismerősnek" nemet mondj.
Ha pedig túldolgozod magad, akkor túl azon, hogy nem leszel boldog, normális párkapcsolatod sem lesz.
Aki mellett pedig nem érzed boldognak magad, amellett nem biztos, hogy együtt kell vegetálni.

Mindig valaki más dönti el, hogy mi lesz veled. A szüleid, a haver, a csajod, most meg mi itt gyakorin. Aztán csodálkozol, hogy nem tetszik?
Miért nem azt csinálod, amit akarsz?

Nem akarsz portás lenni? Akkor tanulj valami újat, vagy keress egy hobbyt, amiben kiteljesedhetsz!
Nem az igazi a kapcsolatod? Akkor abból a kapcsolatból hiányzik a tűz. Lehet, holnap elcsábulsz valakire...
Rossz a szemed? Műtesd meg!
Mindenre van megoldás.
Utolsó nem mindenre van megoldás. A szemem nem műthető mert az egyikre látok csak,de arra is csak 10-15%ot.
Így senki nem vállal kockázatot

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!