Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem a főnökömmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a főnökömmel, bonyolult lesz?

Figyelt kérdés

Két éve vagyok a cégnél, kb havonta látom a főnököm, inkább távolról emailben/telefonon kell kontakban lennünk.

Ő az érkezésem után fél évvel lett szingli.

A lényeg, hogy mindig is kerülgettük egymást, mentek a beszólások, ha volt valami problémánk megbeszéltük sokszor hajnalba nyúlóan :D

Hangoztatta sokszor, hogy ő nem kezdene ki semmilyen módon kollegával, soha.

Ehhez képest két hete hétvégén felhívott munkaügyben, de két órás telefonálás lett, azt tudni kell hogy én lazúltam szóval ittam, és bátrabb voltam:D

Említettem poénosan hogy összefuthatnánk, mondta hogy nem jó ötlet, én vagyok a kis mumusa😳

Annyiba maradt, elfogadtam, bár hozzá tette hogy majd talán egyszer.

Rá pár napra keresett, hogy akarom e látni, mert szeretné.

Találkoztunk, elmentünk randizni, majd lefeküdtünk. Nagyon meglepett és őt is, volt szó rólunk, mondta hogy másképp néz rám mint másokra, de nem tudja hogy szeretne e kötöttségeket.

Viszont két éves kerülgetés után lefeküdtünk. Érzéki volt, itt maradt utána beszélgetni, rengeteget nevettünk.

Szerintetek?

Említette hogy majd máskor ez meg az, mondom lesz máskor?:D

Nem gondolok bele többet, csak nem értem, akárki mást megkaphatna aki nem a kolleganője. Miért történt ez meg?

Van rá esély hogy többet szeretne?

Nem ebben reménykedem, inkább félek ettől.

2022. máj. 23. 03:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
68%

"Nincs felesége, és nem kezelt sosem úgy mint egy buta libát, mint mondtam sokat lelkiztünk mióta ismerem, köszi ! :D"

Pont az a lényege az ilyen "lelkizéseknek", hogy maximálisan elhiteti veled, hogy te más vagy, mint a többi, ezzel fenntartva a folyamatos rajongásodat felé. Ehhez pluszban még be is jelenti, hogy nem tudja, akar-e kötöttséget, tehát bizonytalanságban tart, hogy ezzel is fenntartsa az érdeklődésedet és a figyelmedet iránta; ezen idő alatt pedig az ingyen szexet magának.

Nőként mondom, hogy hallgass a férfi hozzászólókra, mert nagyon igazuk van. Sokat kell még tanulnod az életről és a férfiakról, mert jelenleg még nagyon naiv vagy!

2022. máj. 23. 10:24
 12/26 anonim ***** válasza:
25%
Penzes pasi potse kobb legalabb? Aranybuu vot??
2022. máj. 23. 11:22
 13/26 anonim ***** válasza:
42%

ezt a sok negatív hozzászólást...

akármi lehet még, de nem, ti tudjátok, hogy ez csak kihasználás és buta lány, gazdag pasi.

vidám emberek lehettek

2022. máj. 23. 11:48
 14/26 A kérdező kommentje:

nem tudom nálatok hogy van, nálam a vonzódás független a pénztől, meg valakinek a jó személyisége sem megvehető :D

de amúgy jól fizet ezen kívül is, köszönöm az érdeklődést

2022. máj. 23. 11:55
 15/26 anonim ***** válasza:
68%

1es, én is női hozzászóló voltam:)

Bennem nem merült fel, hogy a kérdező a pénzre hajtana.. a pasi kell neki, de szerintem őt romantikus szálak fűzik hozzá, hisz felvázolt egy filmbéli jelenetet "lelkizésekkel".. a pasi az, aki képes a képébe mondani, hogy "csak megdugni akarlak, de azt sokszor", ő meg ájuldozik tőle:) A pasinak(még) nincsenek romantikus érzelmei, a nőnek már vannak.

Ha szerencséje van, a pasi időközben beleszeret, de ha képes ilyen csúnyán megmondani, hogy csak szexre kellesz másfél év "lelkizés" után, akkor ez nem valószínű. Lenéz, és meg is dug, de azért masszíroztatja veled az egóját(a lelkizésekkel:), meg a farkát máshogy.

Utálom a pasast, neked meg lehetne több eszed. És ez pénztől, társadalmi státusztól, akár nemektől is teljesen független, egyszerűen kihasznál, csak akarsz benne hinni, hogy fontos vagy neki.

2022. máj. 23. 12:05
 16/26 anonim ***** válasza:
73%

A válaszadók alapján lejön, hogy soha sem jó semmi. :D

Ha nem lelkizik, akkor egy tuskó (viszont akkor minek kapcsolatban lenni?), ha meg lelkizik, akkor tuti csak azért teszi, hogy később ki tudjon használni.

Nyilván fel kell készülni arra a lehetőségre is, hogy a pasi nem akar többet, csak szexet, de még nem 100%.

2022. máj. 23. 12:31
 17/26 A kérdező kommentje:

15:

ezt csak azért említettem, hogy ne kapjak olyan kommenteket hogy fizu emelés, meg a hatalom.. :D mert már előtte is bőven jó viszony volt köztünk, nem egy gyenge pillanatnyi.

Ettől függetlenül én még mindig nem várom hogy belém szeressen, nekem se lenne kényelmes, az érdekelt erre mennyi esély van, mert akkor "abbahagyom"

2022. máj. 23. 12:32
 18/26 anonim ***** válasza:
Hát nézd, nyílt lapokkal játszott, mondta, hogy nem akar kötöttséget, ergo csak szex volt. Itt esetleg az állásodért aggódhatsz, mert nem ritka, hogy egy főnök szereti ágyba vinni a beosztottait, de utána gyorsan meg is szabadul tőlük.
2022. máj. 23. 17:09
 19/26 anonim ***** válasza:
56%
Szia kérdező!😊 Szerintem biztos, hogy akarna többet is tőled, viszont lehet hogy ő még nem teljesen biztos benne, vagy fél a kötöttségektől - ahogy írtad is. Szerintem bíztasd, de ne legyél túl "nyomulós" mert lehet az kiábrándítja😁 egyébként én is hasonló helyzetben vagyok mint te, csak köztünk semmi szex nem volt, és család is van... de érdekesnek tűnik😩
2022. máj. 23. 17:30
 20/26 anonim ***** válasza:
56%

Nagyon hasonló volt a helyzet velem is...

A vége az lett, hogy megírtam neki, hogy szexeljen mással...

Azóta sokkal jobban érzem magam, és egyszerűen bent ignorálom. Face-en ismik közül töröltem, és nem érdekel már, kivel mit csinál.

2022. máj. 23. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!