Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor semmi nem jön össze, hogy tudtatok lelkileg erősek maradni?
Szerintem ami sokat segít, hogy realizálod hogy ez csak ideiglenes állapot. Lehet változtatni rajta és fogsz is. Nincs olyan, hogy valaki egész életében nem talál semmilyen munkát, vagy hogy soha senkivel nem kerül még haveri, ismerősi kontaktba se (már az is tompítja a magányt).
Az önsajnáltatásból kell kilépni és megérteni, hogy az életben mindig jönnek az újabb és újabb lehetőségek, de fel kell ismerni őket, tenni kell értük, kihasználni őket.
Nekem a sztoicizmus segített rengeteget. Az utolsó dolog ami komolyabban megviselt az anyám halála volt, de közben megtanultam, hogy ha bizonyos külső eseményekre nincs is hatásom, az hogy hogyan reagálok ezekre az eseményekre az csak az én döntésem.
Azóta történt már sok minden és sokat javult a kontrollom az érzelmeim felett. Párszor kaptam is másoktól olyan visszajelzést, hogy nem értik, hogy hogyan tudok hidegvérű maradni az adott stresszes helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!