Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egymás után másodszorra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egymás után másodszorra tették velem ugyanazt?

Figyelt kérdés
40 feletti nő vagyok, túl egy hosszú távú élettársi kapcsolaton, és túl több hosszútávú kapcsolaton, tehát nem a tini kategoria vagyok. Az utóbbi 2 kapcsolatomban ugyanaz történt, ugyanúgy lett vége, és én ilyet ezt a 2 kapcsolatot leszámítva, sosem tapasztaltam. Mindkét esetben a férfi előző nap ajándékot ad, meglep, kedveskedik, majd másnapra teljesen hűvös lesz, levegőnek néz, és szakít. Miért kedveskedtek, miért leptek meg hirtelen ajándékkal, ha aztán rá pár napra szakítottak? Ezek után már ott tartok, egy férfitől sem merek elfogadni egy doboz bon-bont sem, mert már ezek szerint lehet az ajándék az a búcsúajandék, csak nem tudok róla. Soha eddig nem tapasztaltam ilyen alja szakítási módszert, mint amit egymás után ez a 2 férfi megtett velem. Miért adtak ajándékot, miért leptek meg, hogy aztán szakítsanak?
2022. máj. 22. 09:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Másfél éves kapcsolatnál sokan már össze szoktak költözni. Neked kell tudnod hogy mi lehetett a gond köztetek, mert tuti hogy volt valami. Vannak gyerekeitek? vagy van aki a karrierjére akar koncentrálni, és nem akar már időt áldozni egy kapcsolatra.

A lényeg úgyis az, hogy nem szeret, ha már szakított. Tudom nem könnyű, főleg hogy úgy érzed, te mindent megtettél neki, de jobban jársz ha megpróbálod elengedni. Annak amúgy sincs értelme hogy esetleg csak szexre használjanak.

2022. máj. 22. 11:57
 22/25 A kérdező kommentje:
Miért kötelező összeköltözni???
2022. máj. 22. 12:06
 23/25 anonim ***** válasza:

Nem kötelező összeköltözni, de azok a párok akik komolyabban terveznek egymással, hosszabb távra, azok az esetek többségében együtt is élnek. Létezik az "összejárogatós, együtt szexelünk, programokat csinálunk közösen" kapcsolat is. Akinek ez jó, csinálja így. Ebben az esetben könnyebb szakítani is, mint ahogy a te példád is mutatja.

Ahhoz képest hogy 40 felett vagy, felteszel egy kérdést az ajándékról, aminek ebben az egészben baromira semmi jelentősége nincs. Szerintem te pontosan tudod hogy miért volt szakítás, csak nem akarod leírni. 40 felett ezt már illene észrevenni magadtól is. Vagy csak nem akarsz róla tudomást venni, mert így könnyebb elviselni, amit valahol meg tudok érteni.

2022. máj. 22. 12:20
 24/25 A kérdező kommentje:
Mondtam volt már hosszútávú kapvsolatom. Az összeköltözés semmire sem garancia, semmit nem jelent önmagában.
2022. máj. 22. 12:24
 25/25 anonim ***** válasza:
41%
Senki nem mondta hogy garancia, csak egy komoly szándék kinyilatkoztatása. A házasság sem garancia semmire ha már így nézzük mégis sokan kötnek házasságot, mert komolyan gondolják, hogy együtt akarnak lenni. Az már más kérdés hogy a későbbiekben ebből mi valósul meg.
2022. máj. 22. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!