Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egymás után másodszorra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egymás után másodszorra tették velem ugyanazt?

Figyelt kérdés
40 feletti nő vagyok, túl egy hosszú távú élettársi kapcsolaton, és túl több hosszútávú kapcsolaton, tehát nem a tini kategoria vagyok. Az utóbbi 2 kapcsolatomban ugyanaz történt, ugyanúgy lett vége, és én ilyet ezt a 2 kapcsolatot leszámítva, sosem tapasztaltam. Mindkét esetben a férfi előző nap ajándékot ad, meglep, kedveskedik, majd másnapra teljesen hűvös lesz, levegőnek néz, és szakít. Miért kedveskedtek, miért leptek meg hirtelen ajándékkal, ha aztán rá pár napra szakítottak? Ezek után már ott tartok, egy férfitől sem merek elfogadni egy doboz bon-bont sem, mert már ezek szerint lehet az ajándék az a búcsúajandék, csak nem tudok róla. Soha eddig nem tapasztaltam ilyen alja szakítási módszert, mint amit egymás után ez a 2 férfi megtett velem. Miért adtak ajándékot, miért leptek meg, hogy aztán szakítsanak?
2022. máj. 22. 09:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Plusz a pszichokogiája:

Az emberek azt szeretik ha önmagukért szereted őket. Azaz ha nyujtott valamit akkor azt viszinzod, vagy ha bizonyitott vagy tett érted valamit azt értékeled!

Azt nem szeretik plane a ferfiak ha egy nő attol van oda vissza mert szép a szeme(amirol nem is tehet), es 2 szalmaszálat se tett azert hogy te oda vussza legyél.

Ez ugy hat mintha nem is erdekelne téged az hogy ő ki mit ad mit nyujt neked mit tenne érted hogy meg akar e hódítani hogy lehozná neked a csilkagojat is. Az ugy mintha teged nem is erdekelne mert nem ezekért nyujtasz nekik bizalmat mosolyt a szerelmed a tested hanem csak ugy.

Ez a másiknak joformán a semmibe vevése.

2022. máj. 22. 10:57
 12/25 anonim ***** válasza:
*pszihológiája
2022. máj. 22. 10:57
 13/25 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy rázúdítom magam? Ez nincs így! De látom nagyon nem értit egyesek, hogy ez előtt a 2 kapcsolatom előtt soha senki nem szakított velem ilyen alja módon, hanem tisztességesen.
2022. máj. 22. 10:58
 14/25 anonim ***** válasza:
38%
Es egy 40-esnek magyarázok..
2022. máj. 22. 10:59
 15/25 anonim ***** válasza:
9%

Az ajandek lelkiismeretgurdalast takar hogy szerinte toled nem kierdemelten kapott bizalmat vagy szerelmet vagy barmit hanem a semmiert!

De maradj sötet akkor. Sok sikert

2022. máj. 22. 10:59
 16/25 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem fölösleges neked magyarázni, mert a szokásos dallamot fújod te is: mindenki hibás, de te egyáltalán nem...

Soha, semmikor, semmiben sem, mint ahogy ebben sem.

2022. máj. 22. 11:03
 17/25 A kérdező kommentje:
Én pont hogy az EMBERT szeretem, nem pedig a vagyonát a státuszát stb. Az apró de szívből jövő dolgokat értékelem.
2022. máj. 22. 11:03
 18/25 A kérdező kommentje:
Mit tehetek arról ha a másik gerinctelen? Úgy állítotok be,mintha magamba kellene hibát találnom más jellemtelenségére.
2022. máj. 22. 11:04
 19/25 anonim ***** válasza:
57%

Meddig tartott ez a legutóbbi kapcsolatod?

Mert azért egy hosszabb kapcsolatot nem szoktak így kukázni egyik napról a másikra, csak nyomós indokkal. Valami baja biztos volt a pasasnak hogy ezt meglépte. Mi csak találgatni tudunk, mert nem ismerjük a részleteket.

2022. máj. 22. 11:12
 20/25 A kérdező kommentje:
19-es, 1.5 év.
2022. máj. 22. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!