Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Emiatt szerintetek is zsémbes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt szerintetek is zsémbes vagyok?

Figyelt kérdés

Mondtam a páromnak, jó lenne ha nem 1 millió db-es hanghatás kíséretében csukná be a konyhai szekrény ajtaját mert nagyon zavarja a fülem, és azt is aki még esetleg alszik. Erre közölte, hogy ne legyek ilyen, meg reméli nem fogok hasonlóan zsémbes módon viselkedni öreg koromban.

Szerintem nem kértem tőle sokat, sőt, egy normális embernek ezt természetes. De vajon mégis neki van igaza, és zsémbes vagyok/leszek?

F

2022. máj. 21. 12:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Nem vagy zsébes. Én a nejed helyében 11 körül kisétálnék szép csendben a konyhába és megkérdezném, mi lesz az ebéd és mikorra terítesz meg.
2022. máj. 21. 12:54
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Egyelőre nem definiáltad, hogy mi az a "zsémb", amiből a melléknevet képezted. Enélkül nehéz érdemben hozzászólni.

Mi az a zsémb???

2022. máj. 21. 12:54
 3/11 anonim ***** válasza:
51%

Nem vagy zsémbes, teljesen normális a kérésed. Viszont, azt vettem észre, hogy egyre több az olyan nő, akik megszokták, hogy soha nem mondtak nekik az életükben nemet és ehhez szoktak. Nemrég én is futottam bele hasonlóba. Teljesen értelmes, normális dolgokat kértem és az illető kiakadt mindenre. Szakítás is lett a dologból, mert részemről elmúlt mindenféle érzelem azután, hogy képtelenség volt vele együtt élni.

(Hogy konkrét példát is írjak: Ne égjen az egész házban a villany egész éjszaka, csak mert ő végigment rajta. Néha mosogasson el.)

2022. máj. 21. 12:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
#2: Ne okoskodj, mert csak hülyét csinálsz magadból.
2022. máj. 21. 13:05
 5/11 anonim ***** válasza:
32%

Nyugodtan lehet az embereket különböző szebbnél szebb szavakkal jellemezni, de attól még igaza lehet.

Ha te megkérsz valakit, hogy ne tegye azt, ami téged zavar, akkor miért "támad" egyből vissza? Helyette inkább csak megtenné ezt az orbitálisan nagy kérést, és már nem is lenne miről beszélni.

Amúgy nem tudom, hogy nálatok az asszony a barkácsolós? Mert ha tegyük fel, hogy még pár ilyen "lágy és nőies csukogatás" után az ajtó feladja a "küzdelmet" és működésképtelenné válik, akkor vajon ő fogja azt megjavítani, vagy elvárja hogy te csináld? Te még időben szóltál. (Kettős mérce befigyel...) :,D

2022. máj. 21. 13:08
 6/11 A kérdező kommentje:
#2, arra értette, reméli nem leszek ilyen minden kis "apróságon" fennakadó idősebb koromban (vagy akár most is).
2022. máj. 21. 13:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt én is remélem. Néha lehet szólni, de az nem normális, mikor valakit mindig minden idegesít. Egyszer ez belefért, hogy szóltál, én is sokszor inkább elszenveddm a szétdobált zoknikat, hogy béke legyen, nem ér annyit, ő meg a hajszálaimert nem szól szazadjara a mosdókagylóbyn, néha nem látom az összeset, szőke, szemüveg nélkül van, hogy ottmaradt. Én kidobom a zoknit a szennyes e, ő kíséri a haját cseendbe, és még béke is van.
2022. máj. 21. 13:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha mindig minden apróságot szóvá tennél és fennakadnál rajta, az már azt a kategóriát képviselné.

Nekem volt olyan kapcsolatom, ahol már előre gyomorgörcsöm volt, vajon ma azért üvölt-e le, mert ki akarom tenni a lábam a lakásból és ő inkább egész nap döglene, vagy azért kritizál, mert finom az ebéd, de anyu nem így csinálja...

2022. máj. 21. 14:13
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy vagytok vele, de ha neki is hasonló stílusban adtad elő, mint ahogy a kérdésben írtad le, akkor érthető, hogy miért mondta. Eleve nekem a hideg futkos végig a hátamon az olyan emberektől, akik nem megkérnek valamire normálisan, hanem a tipikusan a "jó lenne ha.." mondattal kezdik. Ez annyira bunkóul hat. Használjuk a "légyszíves" és "kérlek" szavakat, szerintem nem nehéz.
2022. máj. 21. 14:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Képzeld el, használtam a "légyszíves" kifejezést. És nem voltam bunkó sem.
2022. máj. 21. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!