Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondanátok meg normálisan a barátnőtöknek?
Sziasztok.
Szóval, barátnőm szerelmes Justin Bieber-be ,viccen kívül!nem szórakozásból írom!
Tavasszal ugye jön Magyarországra,és már mindenfélét tervez..én azt hittem h csak rajongó,esetleg kicsit megszállott de elmondta h szerelmes:S
Ti h mondanátok meg neki finoman,h ne sértődjön meg, h nem lehet semmi..:Snagyon aggódom miatta
előre is köszi!!15L
hát ha a barátnőd is 15éves,akkor érthető a dolog,majd kinövi! :D hagyad ugysem lehetne neki beszélni.
amugy hugom is megbolondul justinért,de hát nem lehet neki megmagyarázni h semmi esélye :D
(előző)
jah hogy úgy barátnő...az más:) hát ő most ezt kajak komolyan gondolja hogy majd összejön azzal a kis selyemfiúval? az iyet le kell lőni...
köszke a gyors válaszokat x)))
nem hagyom ott:D,énis birom Justint de nem ugy ahogy ő..max.1-2 számát ,nincs vele vajom,de nem vok nagy rajongó meg semmi:SS
itt ezt mindenki normálisnak tartja 15 évesen?
ne haragudj kérdező, de itt szerintem 13 a felső korhatár. ennyire nemlehet infantilis valaki ennyi idősen!
de igen...sajnos..
szerelmes..és ennyi,nem megszállott üldöző meg ilyenek,de nagyon sajnálom szegényt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!