Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mégis mi volt?
Figyelt kérdés
Párkapcsolatban élek 2 éve, már együtt is élünk a párommal. Minden rendben volt, amíg nem váltottam munkahelyet, és nem ismertem meg az egyik kollégámat. Már első látásra megmozdult bennem valami, és azóta ez csak erősödött. Sokat beszélgettünk, de többnyire semleges témákról. A hétvégén csapatépítő táborba voltunk. Kicsit iszogattunk, én kimentem levegőzni, ő pedig utánam jött. Beszélgettünk, egyre mélyebb témákról. Egyszercsak előjött, hogy mennyire szívesen lenne a párom helyében, bennem elakadt a szó és csak néztük egymást, de kb 5 centi volt a fejünk között. Hirtelen felálltam és álmosságra hivatkozva elvonultam. Azóta sem térek magamhoz. Annyira meg akartam csókolni, de nem szeretném megcsalni a páromat, mert jól megvagyunk. A kollégámmal nem beszéltem azóta. Szerintetek csak szórakozott, vagy csak az alkohol beszélt belőle? Egyszerűen nem tudom hova tenni és magamat sem.2022. máj. 19. 21:34
1/4 anonim 

válasza:

Két dolgot tehetsz ha valójában nem szereted a párodat mert csak jól elvagytok ami bármit jelenthet de nem úgy hangzott mintha igazán szeretnéd ,akkor szakíts vele és akkor szabad a pálya a kollégáddal vagy próbáld meg hanyagolni a kollégát és majd elmúlik a lehet csak kis fellángolás,bár kollégaként elég nehéz hanyagolni mert gondolom napi 8 órát legalább egy légtérben vagytok.Egyébként még az is lehet,hogy hiányzik valami a pároddal a kapcsolatotokból és itt ez most előjött,lehet lenne egy kis megbeszélnivalótok.
2/4 anonim 

válasza:

Nem hülyeskedett, komolyan gondolta, az viszont nem biztos, hogyha belemész végül tényleg működni fog kapcsolatként.Lehet pár alkalmas szeretkezés lesz csak belőle, de nem szivatott.
3/4 anonim 

válasza:

Lehet csak az allkohol beszélt belőle.
De nek lehet túl stabil aza kapcsolat3,ha egy cspaatépítőn is képes vagy ilyen helyzetbe kerülni.
4/4 anonim 

válasza:

Nagyon szeretheted a párod, ha egy ilyenen képes vagy pörögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!