Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lezártam a szexkapcsolatot,de mègis írogat . Mit tegyek?
Ne írjak neki?
Szerintem birtokolna csak szexre is, mert önző, és én a helyedben nem engedném át üdítőre sem, mert próbálkozni fog. Azért mondta rá, hogy jó lesz az is, mert azt hiszi, hogyha bejut a lakásodba, akkor már tuti a szex is.
Vagy tudod, mit? Lehet, egyszer felengednèm, és mikor bepróbálkozna, durván elutasítanám. Annyira megsértenéd az egóját, hogy többet nem jelentkezne.
2022. máj. 7. 18:32
"Momdtam neki hogy egy baráti üdítőre át jöhet de másra nem és azt mondta jó lesz" - szinte biztosra veheted, hogy szex lesz a vége, mert ha már ott lesz nálad, nem fogsz tudni ellenállni neki. Ha eleve szexkapcsolat volt, tök értelmetlen "üdítőre" invitálni.
2022. máj. 7. 18:33
Igen, szexelni akar. Semmi mást. Sajnos ezek vannak olyan tetvek, hogy csak szexért is képesek lennènek kisajátítani és pocsékolni az idődet, amíg nekik jólesik. Mert láthatod, még a randizásra se nyitottak, nemhogy a kapcsolatra. Csakis az ingyen szex.
Nem vennék róla többször tudomást.
2022. máj. 7. 18:40
"Többször próbáltam lezárni a beszélgetést de ő nem akarta."
Akkor lezárod te. És ne hívd át üdítőre, mert dugásra fog készülni.
2022. máj. 7. 18:47
Ne találkozz vele, csak te jársz rosszul.
2022. máj. 7. 19:11
Egy darabig nulla kommunikáció, csak ez segíthet.
2022. máj. 8. 22:24
7/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Olyan rosszul érzem magam. Nem tudom leírni rendesen de valami mocskos mód hiányzik nekem a szex is ,az éjszakákba nyúló beszélgetések is meg minden vele. De a szex a legjobban. Olyan vagyok mint egy drogos aki próbál lejönni a fűről. Első perctől kezdve nagyon tombol a kémia köztünk még így 1 év után is. Velem még soha nem volt ilyen .Fogalmam sincs mi tévő legyek.Mivel itt lakik a környéken csupán kb 200 méternyira így sűrűn össze is futunk. Nem tudom mi történik velem de akarom őt,kell nekem de már nem megy érzelmek nélkül így meg hogy érzek iránta félek hogy bele is szeretek. Pedig vagyunk már gyerekek én 26 vagyok 8 évig házas voltam van egy 3 éves kislányom, ő pedig 43 éves fiatalos ,sportos van egy 9 éves kisfia. Belebetegszem ebbe. Úgy érzem hogy ha 5 vagy 10 év múlva találkoznánk csak akkor is ugyan így meglenne ez a kémia köztünk. Különleges volt mindkettőnk részéről.
Jól mondod, függősségbe kerültél, olvass utána. Ha most nem teszed meg, később nehezebb lesz.
2022. máj. 9. 06:15
Ha ilyen brutal jol megvagytok mifaszert nem jottok ossze?
Ha meg szar vagy és csak azt a három lyukat tömte meg a hülye fejedet akkor minek kezdtél ringyóskodni?
2022. máj. 13. 01:33
Ezért szokták mondani, hogy nem mindenkinek való a szexkapcsolat. Mivel régóta tart, piszok nehéz lesz elfelejtened főleg úgy, hogy nap mint nap látod. Megoldás? Tudatosság, idő, idő és még több idő. Legközelebb dönts okosabban, mielőtt kapcsolatba kezdesz, őt pedig amennyire csak lehet, töröld az életedből! Ne csetelj, ne hívd fel magadhoz "egy üdítőre", mert csak lassítani fogja a gyógyulást.
2022. máj. 13. 10:44
Kapcsolódó kérdések: