Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lezártam a szexkapcsolatot,de mègis írogat . Mit tegyek? Ne írjak neki?

Ja sexelgettel ,meguntad es dobod. Johet a kovetkező.
Nagy az érzelmi intelligenciád.

Dontsetek el vagy egyutt vagy kulon kulon. Ennyi.
Ha jo volt es koztetek es kezdtetek megszeretni egymast akkor miert ne lehetnétek egyutt.
Ja, van csaladja , gyerekek, hitel... Hat jó akkor éljen hazug bújkáló életet, ha nem akkor kezdjetek tiszta lappal, legyen normalis kapcsolat

Bocsi a helyesirasert.
A lenyeg a tiszta lap hosszutavon ami jó.
A tobbi szertefoszlik amikor a legrosszabb.
Utolsó válaszoló (mert gondolom mind a három komment ugyanattól jött). Leírta, hogy érzelmei lettek, azért "dobta". Mi lett volna a helyes szerinted, ha benne marad egy SZEXkapcsolatban úgy, hogy amúgy halál szerelmes és másra is vágyna? A srác elmondta neki, hogy részéről több nem oké.
Ennyire dilettáns vagy, hogy ezt sem bírtad értelmezni? Ha már egy kérdésekre válaszoló oldalon vagy, legalább arra vedd a fáradtságot, hogy elolvasod azt, amiről a kérdés szól... Hihetetlen, hogy valaki mindig a nőket próbálja hibáztatni.
Köszönöm a normális válaszokat. Azóta néha keres de nem nagyon reagálok neki. Sokat is dolgozom meg jobbnak is látom így.
Aki a különös ismertető jegyeket írta egyik sem vall rá bár az elején valóban tényleg hamar a lényegre tért de utána inkább kivárta amég én jelt adok vagy kezdeményezek és soha de soha nem ígérgetett és soha nem kábított szép szavvakkal vagy ilyesmi....mindig tisztelt mint embert és nőt és ez fordítva is így volt . Először valóban hamar az ágy volt a legelső de aztán ezt felváltották a hosszú beszélgetések,nevetèsek,mindig kérdezett az aktuális dolgaimról és ha valamiben tudok tanácsot adni akkor segített de soha nem azt mondta amit hallani akartam hanem ami az őszinte véleménye. És persze ilyenkor össze is bújtunk ,lassan csókolóztunk,fogta a kezem vagy a combom stb...ezeket mindig ő kezdeményezte. Sokszor sex után is még össze bújtunk,beszélgettünk nem akart egyből lelèpni. Szóval nem egy bunkó macsó ő,igaz hogy néha próbál annak tűnni de egyébként egy csupa szív ember ,ismerek pár kollegáját is és mind arról számoltak be hogy nagyon normális és nem utolsó sorban nagyszerű apa is. Soha nem akart nekem rosszat,és mindig mondta azt is hogy ha találok valakit akkor az olyan legyen aki normális és szeretni és tisztelni fog ,ne egy gyökérrel álljak le.
Szóval én arra gondoltam hogy most minimalizálom a dolgokat vele. Megpróbálom kicsit csillapítani az érzéseimet de nem akarom őt ellökni teljesen magamtól mert úgy érzem hogy pozitívan hat rám,szeretem őt mint embert is és jó hogy van valaki azért akivel meg tudok beszélni sokmindent mert nekem nincs családom,államigondozádban nőttem fel és tudom hogy gáz de ettől az embertől több tiszteletet kaptam 1 év alatt mint a volt férjemtől az utolsó 3 -4 évben. Bocsi a helyesírásért de telefonról elég nehezen írok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!