Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lezártam a szexkapcsolatot,de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lezártam a szexkapcsolatot,de mègis írogat . Mit tegyek? Ne írjak neki?

Figyelt kérdés
1 év után döntöttem úgy hogy lezárom ,mert érzelmeim támadtak.Nagy nehezen de elmondtam neki.Közöltem vele ,hogy vagy ismerjük meg egymást jobban vagy legyen vége. Azt mondta,hogy ő nem akar többet és helyesnek tartotta a lezárást. Viszont 3 nappal később rám írt.Azt mondta hogy csak beszélgetni akar.Álltalános dolgokról esett szó igazából nem is tudtam hova tenni.(vett pólót,szabadnapos stb...) néha szextémára terelte a szót de lejegeltem és többször is nyomatékosan közöltem ,hogy többet nem fogok vele szexelni mert nekem nem tenne jót. Nem akarja megérteni??? Vagy csak hiányzik neki a barátságunk?? Persze biztos a szex is hiányzik neki de hát megbeszéltük hogy vége. Kérdezte,hogy többet akkor nem is hívom át? Momdtam neki hogy egy baráti üdítőre át jöhet de másra nem és azt mondta jó lesz. Nem nagyon tudom ezt hova tenni a részéről.Egyébként a kapcsolatunk alatt ő kezdett el először furcsán romantikus gesztusokkal viselkedni. A lényeg hogy ő meg mondta hogy nem akar semmi többet tőlem.Én nem akarok több energiát fektetni ebbe a dologba. Jobb lenne ha nem írnék neki vissza? Többször próbáltam lezárni a beszélgetést de ő nem akarta. Most ezt azért csinálhatja mert azt szexelni akar még? Egyébként ez egy nagyon tiszteletteljes kapcsolat volt.Sokat nevettünk,brutál jó volt vele a .... szóval nem nézem ki belőle hogy csak szexre játszana.
2022. máj. 7. 18:23
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Utolsónak: amikor elváltam még úgy éreztem ,hogy nekem ennyi elég. Elég is volt sokáig. Csak hàt azóta kilábaltam a csalódásból és kész vagyok újra kezdeni mindent. Nem arról van szó hogy nem nekem való,csak 1 év alatt nagyon sok minden változik.

Igazatok van.Vagy èn leszek határozott ès kizárom őt vagy ennek soha nem lesz vége. 1 hónap után tegnap előtt újra találkoztunk.Én elengedtem őt mondtam neki hogy menjen csajozni keressen mást de azt mondja hogy hiába lenne más akkor is vágyna rám mert amit mi egymástól kapunk az nem lehet csak úgy akárkivel és egyébként ugyanezt érzem én is. Újra volt egy brutál jó éjszakánk. Ugye már 1 hónapja nem találkoztunk. Teljesen meg volt zavarodva. Ahogy öntöttem neki az üdítőt vagy bármi mást csináltam olyan közel jött hozzàm hogy szinte hozzám símult de mégsem teljesen. A tekintete szokatlanul fürkésző volt és mintha már alig várta volna hogy hozzàm érjen de nem tepert le.Régebben gondolkodás nélkül megtette volna. Amikor vège lett ült a kanapèn én pedig lent a földön a lába közt ,kicsit átkarolt és beszélgettünk még vagy egy fél órát hogy milyen filmeket nèzett meg hogy én milyeneket néztem bekapcsoltuk a netflixet is nézegettük milyen filmek vannak fent. Amikor elment mèg csókolóztunk és szorosan magához ölelt és úgy köszöntünk el hogy vége,mondtam neki hogy ne is írjon. Azt mondta nem tudja hogy lehet enélkül élni ami köztünk van. Mondtam neki hogy ez nem normàlis ,hogy 1 éve össze járunk és tök jó minden és nem hogy csillapodna köztünk minden inkább még fokozódik és hogy már rég meg kellett volna engem unnia és ki kellett volna raknia engem de ez az egész nagyon elcseszett úton halad. És azt mondta hogy tudja és hogy igazam van és hogy ő se érti.

Nem tudom,talàn csak én làtok bele többet de ő baromira nem ilyen és egyértelműen látom hogy nem vagyok neki közömbös de nem tudom mi lehet benne valójában. Mindegy...én elengedem.

2022. máj. 15. 09:36
 12/26 anonim ***** válasza:
86%
Csak ki akar használni.
2022. máj. 25. 09:55
 13/26 anonim ***** válasza:
47%
Jaj ez is ilyen manipulatív eszköz egyes (mint pld a kérdező) nők oldaláról: "ohhh érzelmeim támadtak, akkor gyorsan legyen vége". Persze ezzel a lépéssel nyílván arra számítasz, hogy kizsarolod a másik féltől a komolyabb elköteleződést a kapcsolatotok mellett. Ügyes. Ha korrekt lennél, akkor visszaépítenéd a dolgot szexkapcsolat szintre (humoros, kellemes beszélgetések kiiktatása) és mellette keresgélnétek mindketten komolyat. Így most mindketten túl lőttetek a pusztán szexkapcsolat szinten és tudod jól, hogy a hektikus lezárásos reakcióddal pont a látszólagos szándékodnak az ellenkezőjét csíkarhatod ki, ezért is írogat (elvonási tünetek).
2022. máj. 25. 13:06
 14/26 A kérdező kommentje:
Azóta találkoztunk még egyszer. Utolsó: pont így alakult ahogy leírtad. Elkezdtem vissza építeni ugyan azt ami volt csak nagyobb távolságot tartok. Áthívom akkor mikor nekem jó és nem beszélgetek vele túl sokmindenről és főleg nem ölelkezünk meg hasonlók.. Átjön ,belekezdünk egyből és utána sem beszélgetünk sokat vagy ilyesmi. ... így működhet . De nem azért akartam vele megszakìtani a kapcsolatot hogy jobban akarjon engem hanem mert nem akartam mégjobban bele süllyedni úgy hogy nincs értelme de közben átértékeltem magamban a dolgokat. De kell a nagyobb távolság
2022. máj. 25. 17:29
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Dugni akar tovább, de Te Nem kellesz neki. Tiltsd le minden honnan
2022. máj. 25. 23:20
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Keress valakit aki értékelni és szeretni fog és nem egy szexbabát lát benned. Kicsit gondolkozz el, mit érzel? Lehet, hogy magadnak is hazudsz, hogy kikapcsolod az érzéseidet és ahogy fogalmaztál: "Átjön ,belekezdünk egyből és utána sem beszélgetünk sokat vagy ilyesmi... így működhet."

Igen, az ő agyában így csapódik le, te nem jelentesz neki semmit, max a függőségét csillapítja veled.

De te hiába akarod az érzéseidet a szőnyeg alá söpörni, csak az önbizalmad, az önbecsülésed látja kárát, mert abban boztos vagyok, hogy mivel nem kellesz neki másra, ezek az érzések munkálkodnak benned.

2022. máj. 26. 06:41
 17/26 anonim ***** válasza:
Jegyezd el!
2022. jún. 1. 21:26
 18/26 anonim ***** válasza:
76%

Dehogy működhet.

Ő szivárogni próbál, te meg szeretnéd változtatni és kéreted magad.

A szakítás szakítás, a leépítés-befejezés, de ez nem az.

2022. jún. 1. 21:40
 19/26 anonim ***** válasza:
40%
Szexkapcsolat nem egyszerű és nem mindenkinek való.Mi hasonlóan vagyunk egymással.Jókat beszélgetünk,sokat nevetünk.Van hogy én vagyok bújósabb,van hogy ő.Ha neked ilyen nehéz,ne csináld.A korkülönbség is nagy köztetek.
2022. jún. 2. 18:58
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
ezek férgek, játsza a machot. külön jó, hogy nemet mondtál, mert így nagyobb a győzelme, ha beadod a derekad. Ismertető jegyek: Parfüm, fekete autó(merci, volkswagen), arany nyaklánc, iPhone, feszülős póló, ügyel az alakjára, csipőből nyomja a kedveskedő szöveget, szeret a lényegre térni hamar
2022. jún. 9. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!