Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lezártam a szexkapcsolatot,de mègis írogat . Mit tegyek? Ne írjak neki?
Utolsónak: amikor elváltam még úgy éreztem ,hogy nekem ennyi elég. Elég is volt sokáig. Csak hàt azóta kilábaltam a csalódásból és kész vagyok újra kezdeni mindent. Nem arról van szó hogy nem nekem való,csak 1 év alatt nagyon sok minden változik.
Igazatok van.Vagy èn leszek határozott ès kizárom őt vagy ennek soha nem lesz vége. 1 hónap után tegnap előtt újra találkoztunk.Én elengedtem őt mondtam neki hogy menjen csajozni keressen mást de azt mondja hogy hiába lenne más akkor is vágyna rám mert amit mi egymástól kapunk az nem lehet csak úgy akárkivel és egyébként ugyanezt érzem én is. Újra volt egy brutál jó éjszakánk. Ugye már 1 hónapja nem találkoztunk. Teljesen meg volt zavarodva. Ahogy öntöttem neki az üdítőt vagy bármi mást csináltam olyan közel jött hozzàm hogy szinte hozzám símult de mégsem teljesen. A tekintete szokatlanul fürkésző volt és mintha már alig várta volna hogy hozzàm érjen de nem tepert le.Régebben gondolkodás nélkül megtette volna. Amikor vège lett ült a kanapèn én pedig lent a földön a lába közt ,kicsit átkarolt és beszélgettünk még vagy egy fél órát hogy milyen filmeket nèzett meg hogy én milyeneket néztem bekapcsoltuk a netflixet is nézegettük milyen filmek vannak fent. Amikor elment mèg csókolóztunk és szorosan magához ölelt és úgy köszöntünk el hogy vége,mondtam neki hogy ne is írjon. Azt mondta nem tudja hogy lehet enélkül élni ami köztünk van. Mondtam neki hogy ez nem normàlis ,hogy 1 éve össze járunk és tök jó minden és nem hogy csillapodna köztünk minden inkább még fokozódik és hogy már rég meg kellett volna engem unnia és ki kellett volna raknia engem de ez az egész nagyon elcseszett úton halad. És azt mondta hogy tudja és hogy igazam van és hogy ő se érti.
Nem tudom,talàn csak én làtok bele többet de ő baromira nem ilyen és egyértelműen látom hogy nem vagyok neki közömbös de nem tudom mi lehet benne valójában. Mindegy...én elengedem.

Keress valakit aki értékelni és szeretni fog és nem egy szexbabát lát benned. Kicsit gondolkozz el, mit érzel? Lehet, hogy magadnak is hazudsz, hogy kikapcsolod az érzéseidet és ahogy fogalmaztál: "Átjön ,belekezdünk egyből és utána sem beszélgetünk sokat vagy ilyesmi... így működhet."
Igen, az ő agyában így csapódik le, te nem jelentesz neki semmit, max a függőségét csillapítja veled.
De te hiába akarod az érzéseidet a szőnyeg alá söpörni, csak az önbizalmad, az önbecsülésed látja kárát, mert abban boztos vagyok, hogy mivel nem kellesz neki másra, ezek az érzések munkálkodnak benned.

Dehogy működhet.
Ő szivárogni próbál, te meg szeretnéd változtatni és kéreted magad.
A szakítás szakítás, a leépítés-befejezés, de ez nem az.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!