Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vezessem rá a páromat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vezessem rá a páromat, hogy ha étteremben/boltban vagy bárhol az alábbi módon rendel/kér, az bunkóság?

Figyelt kérdés

Kereskedelemben dolgozom, így én is sokszor megkapom ezt a fajta "kérést", hogy a vevő úgy adja tudtommal, hogy mit szeretne vásárolni, hogy "Lesz egy...". És ez egyszerűen zavarja a fülemet, nekem vásárlóként sem jön a számra ez a mondat.

Próbáltam úgy burkoltan célozni erre, hogy én kértem előbb valamit, hogy kevésbé legyen kellemetlen az eladónak ez a mondat. Lehet, hogy túlzásnak hat, hogy ezen problémázok és sokan használják ezt a mondatot vásárláskor, de egy "Szeretnék kérni egy..." sokkal udvariasabban hangzik szerintem.

2022. máj. 18. 23:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De a kérdésre visszatérve, pár mondatban kifejtve mondd el a párodnak, hogy ez miért nem oké így, ahogy ő mondja. Ez még nem nevelés, csak kifejezésre juttatod, hogy nem tartod helyesnek.
2022. máj. 19. 11:59
 12/12 A kérdező kommentje:

Volt egy hasonló témára épülő videó, amiben ezt a dolgot is érintette, aki kifigurázta az efféle helyzeteket kereskedelemben/vendéglátásban. Azt megmutattam neki poénból és mondanom sem kellett, magától változtatott ezen. Tényleg nem eget rengető, de vásárlóként is sérti a fülemet. 😄

Eladókból is vannak bunkók, flegmák, de én valamiért hiszek abban, hogy ha kedvesen viszonyulni az emberekhez, akkor ők is azok lesznek velünk. Nyilván, mint mindenben, ebben is vannak kivételek.

2022. jún. 8. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!