Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lany par fiu baratjaval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lany par fiu baratjaval elmegy iszogatni, beszelgetni, az miert fura?

Figyelt kérdés
2022. máj. 17. 23:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%

Nem fura.

Csak kevesebb az ilyen lány, mint a lányokkal lógós.:)

2022. máj. 17. 23:29
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok biztos az #1 kommentjèben , nagyon sok lány van aki inkább a fiúkkal szeret baràtkozni
2022. máj. 17. 23:30
 3/14 anonim ***** válasza:
79%

Én mondjuk gyenge lennék az ilyen nőkhöz. Lekaparnám a falat féltékenységemben neki meg persze nem lehetne elmondani, mert milyen már, hogy egy férfi féltékeny, ha a nője faszikkal jár szórakozni.

Őszinte kérdés, a nők hogy viselnék a fordítottját? Hapsid állandóan jó csajokkal járna "bulikázni" nélküled. Az is elfogadható?

2022. máj. 17. 23:41
 4/14 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem sincs rendben. Számomra az elfogadható, ha mondjuk van egy vegyes baráti társaság és ott beszélgetnek egymással, de az, hogy kettesben programoznak, kvázi randiznak, az nekem sem fér bele.

N

2022. máj. 17. 23:43
 5/14 Dzsoki ***** válasza:
Kicsit pontosabban? Most akkor egy lány,több fiú barátjával vagy egy lánypár,fiúval,tehát 2 lány,egy fiú esetet kérdezed?
2022. máj. 17. 23:58
 6/14 anonim ***** válasza:
20%

"fiú barát"

:)

2022. máj. 18. 00:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
4: A kérdésben társaság szerepel, nem pár.
2022. máj. 18. 00:04
 8/14 Dzsoki ***** válasza:
A két lány,egy fiú,tehát,három embert már lehet társaságnak nevezni. A pontos korosztályt nem tudom,de fiú focicsapatban lehetnek lány játékosok is. Az sem megszokott,de van. Szóval,azért fura,mert idő kérdése és akár három fiú is többet akarhat mint iszogatni,beszélgetni,ami sok konfliktus forrása lehet.
2022. máj. 18. 00:19
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Sokmindentől függ sztm.

Nekem a férfi barátaim 10en plusz éve megvannak, ha akartunk volna egymástól bármit, akkor lett volna.

Az, h megismerek egy férfit és kb 2 hete ismerem, az is más dolog.

N 39

2022. máj. 18. 01:18
 10/14 anonim ***** válasza:
30*
2022. máj. 18. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!