Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Válóok lenne számodra, az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válóok lenne számodra, az, hogy a párod kategorikusan nem akarna gyereket (elsősorban azok véleményét kérném, akiknek még nincs gyerekük)?

Figyelt kérdés
Tehát már házasok vagytok, vagy még csak jegyesek, azonban ahogy szóba kerül a gyerekvállalás, a párod kategorikusan ellene van (például olyan okból, hogy nehéz élete volt, azonban most, hogy valamit felépített, szeretné most már élvezni az életet, magának szeretne élni. Esetleg más okból). Ilyen esetben elfogadnád a gyerek nélküli házasságot, vagy inkább másik pár keresnél, akivel tudnál gyerekvállalást tervezni?
2022. máj. 16. 12:31
1 2 3
 11/22 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Nálam pont fordítva lenne a dolog. Akkor válnék, ha gyereket akarna... :D Ez volt a véleményem szubjektív része.

Amit objektíven mondanék: Ugye nem azt mondod, hogy eddig nem beszéltetek erről az igenis kardinális kérdésről? Mert az kapitális hiba úgy. Alap, hogy ebben a kérdésben ha eltérés van, azt nem lehet tető alá hozni - valakinek vagy engednie kell, vagy szakítani/össze sem jönni az illetővel. De ebben nincsen igazán jó megoldás... Senkitől sem lehet elvárni, hogy ne vállaljon gyereket ha egyszer AKAR - éppen úgy, ahogy azt sem szabad erőltetni, meg nyúzni ezzel a témával, ha NEM AKAR... Ennyi.

2022. máj. 16. 15:39
 12/22 anonim ***** válasza:
85%
Én anno őszintén megmondtam a páromnak, hogy NEM AKAROK gyereket. Nagyon szeretem őt, de egyszerüen nem keres elég jól ehhez! Most persze áll a bál...hogy de ő akar! V.szinuleg válás lesz
2022. máj. 16. 15:50
 13/22 anonim ***** válasza:
57%
Igen, mert én részben pontosan ilyen okból nem fogok szülni.
2022. máj. 16. 16:46
 14/22 anonim ***** válasza:
Szóval NEM, nem lenne válóok, bocsánat :D (13-voltam)
2022. máj. 16. 16:47
 15/22 anonim ***** válasza:
91%
Igen, mert én akarok. De nem is a házasság után derülne az ki, hogy ő nem. Nem is értem ilyesmi hogy marad eddig titokban
2022. máj. 17. 15:38
 16/22 A kérdező kommentje:
Na igen, de ha tegyük fel, két ember elkezdenek járni, nem az lessz az első, hogy szeretnél majd gyereket? Amikor ez a téma szóba jön, abban a stádiumban már nem olyan könnyű csak úgy otthagyni (nekem nincs párom, csak úgy elgondolkodtam ezen)
2022. máj. 31. 18:24
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

"Na igen, de ha tegyük fel, két ember elkezdenek járni, nem az lessz az első, hogy szeretnél majd gyereket?"

Felnőttként szerintem igenis az első témák között van, vagy nagyon max friss pár hetes kapcsolatban jön elő, amit még marha könnyű otthagyni.

2022. jún. 1. 09:03
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek csinálnak a kovetkezonek 1 éven belul gyereket.
2023. jan. 29. 07:59
 19/22 anonim ***** válasza:
Persze hogy válóok, de régen rossz, ha ezt nem beszélték meg házasságkötés előtt.
2023. jan. 29. 08:20
 20/22 anonim ***** válasza:

Nekem az lett volna válóok, ha akar.

N

2023. jan. 29. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!