Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nő a vonzóbb számodra?
Tegyük fel hasonló a személyiségük. Csak a külsejük tér el, de belül olyan az összes mint, az álomnőd.
1. Lány: [link]
2. Lány: [link]
3. Lány: [link]
4. Lány : [link]
MI generàlt fotók? Furàk
Egyik sem , közèp-kelet európai nők jönnek be
Ha a személyisége ugyanolyan, akkor nekem teljesen mindegy. Akkor eldöntöm sorsolással a random.org-ot kértem meg, hogy adjon ki egy számot 1 és 4 között.
Az 1-esd dobta, tehát akkor ilyen komoly "elemzés" után az 1-es lányt választanám, de mint írtam semmivel nem tetszik jobban a többinél, ha mind ugyanolyan.
Egyedül a kettest zártam ki, nekem ő nagyon nem bizonyult vonzónak. Jobban szeretem a kicsit kislányos kisugárzás, és az a másik három leányzóban megvolt.
Végül én is a hármasra tettem le a voksom, de a másik kettőt se utasítanám vissza.
Szerintem ezek nem létező személyek, hanem ahogy a 4-es írta. Rettentő furcsák, valahogy olyan élettelenek. A másodiknak a haján is látszik hogy csak odarakták, az utolsónak ijesztőek a szemei.
Talán a vörös sikerült olyanra akiről el lehet hinni hogy létezik (vagy legalábbis a megpiszkált fotó eredetije).
A kérdésre a válasz: 1 és 4 nem szépek, akár léteznek akár nem, 2 és 3 szebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!