Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezzel a szöveggel vágta ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel a szöveggel vágta ki magát, hogy nem kellek neki?

Figyelt kérdés

Azt mondta, hogy sajnálja, hogy egy ideggombóc vagyok, mert ha nem lennék akkor még akár kapcsolat is lehetne belőle. Felelvelén arra a kérdésre mi van köztünk.

Nem akart egyértelműen nemet mondani és kicsit színesebben adta elő a nemet vagy lehet hinni annak amit mondott?

2022. máj. 15. 14:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem előzőleg reagáltál valamire túl ingerülten és most hozta fel csupán.
2022. máj. 15. 14:37
 2/4 anonim ***** válasza:
71%

Ezt már kérdezted. Felejtsd szerintem el a pasit, és akkor nyugodt leszel.

Egy pasi aki szeret az nem így beszél.

2022. máj. 15. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
Azt várja hogy meghunyászkodj neki mindenben neki adj igazat stb. Ha engedelmes leszel talan akkor kegyeskedik veled foglalkozni
2022. máj. 15. 14:55
 4/4 anonim ***** válasza:

"ideggombóc"

Nyugodj le, attól majd lenyugszol.

2022. máj. 15. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!