Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veled, hogy azért nem alakult a dolog, mert
nem tetszett a neve?
Figyelt kérdés
Igazából tetszik a neve, csak a nővéremet is így hívják és először fel sem merült bennem, hogy zavarni fog, de valamiért mégis elkezdett fura lenni. Már találkoztunk párszor, de nem történt úgy semmi, viszont mikor nincs velem és eszembe jut valahogy furcsa érzés a nevére gondolni, mert a nővérem jut eszembe róla. Remélem érthető mire gondolok. Magamban emiatt adtam neki egy másik nevet, ami szerintem tökre illik is rá, de nem hiszem, hogy ő ezt díjjazná vagy egyáltalán megértené :D Egyébként a nevén kívül minden rendben vele, úgy vonzódom hozzá, mint eddig senki máshoz, de ez a kis apróság teljesen lelomboz.
Igen. Nekem a név és a hang is nagyon fontos, befolyásoló tényező.
2022. máj. 15. 10:40
2/11 anonim válasza:
Akkor nem tetszik eléggé, ha ebből problémát csinálsz.
Nekem volt egy pasim, akinek borzalmas neve volt. Sose tudtam kimondani. Magamban, meg úgy mindenki másnak is a kezdőbetűjén neveztem, mint a rendőrségi hírekben 😂 Név miatt biztos nem utasítanék el valakit, ez óvodás dolog.
2022. máj. 15. 10:42
3/11 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm összejött egy német sráccal, akinek kettő keresztneve volt. Az elsőre, amit a barátnőm is tudott, már nem emlékszem. Már több hónapja levelezgettek, találkoztak is, amikor a srác elárulta, hogy neki tulajdonképpen Jürgen a keresztneve, mindenki ezen szólítja.
Ha nem saját szememmel látom, el sem hiszem. A barátnőm innentől nem tudta komolyan venni a srácot, végül leépítette. Nem azt mondom, hogy kizárólag ez volt az oka, de szinte naponta elmondta, milyen borzalmas, hogy valakit Jürgennek hívnak. Mellesleg szerintem a Kurt sokkal kiábrándítóbb lett volna. :D
2022. máj. 15. 10:49
4/11 anonim válasza:
Én se jönnék össze olyannal aki úgy hívnak mint a bátyám vagy apám. Fura lenne.
2022. máj. 15. 11:18
5/11 anonim válasza:
Nem, pedig az exemnek nem igazán tetszett a neve, a mostani páromnak meg ugyanaz a keresztneve, mint az öcsémnek, de egyik se zavart annyira, hogy ezért megszakítottam volna az ismerkedést annak ellenére, hogy minden szuper volt. Én amúgy ezt a nevet amúgy se egyértelműen a testvéremhez kötöm, mert viszonylag gyakorni és ismerek 10 másikat, akit így hívnak, szóval ezzel a részével nincs gond. A legelején picit fura volt, de nagyon gyorsan átlendültem ezen. Magunk között meg nem így szoktam szólítani, ami szintén segít. Neked is ezt tudnám ajánlani, de valószínűleg idővel amúgy is megszoknád és nem lenne vele probléma.
2022. máj. 15. 11:30
6/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ez nem is egy igazán becézhető név, mint pl.az Alexandra, hogy azt lehet 3-4 féle módon becézni, hanem egy 3 betűs név, amit kb.lehetetlen máshogy hívni. Nem akarom én sem emiatt befejezni az ismerkedést csak még nem tudom a megoldást, mert nem is számítottam rá, hogy engem ez zavarni fog.
2022. máj. 15. 11:37
7/11 anonim válasza:
Ennek is egy tipikus beceneve van, mások előtt úgy hívom, de arra gondoltam, hogy egymás között mindkettőnknek van olyan beceneve, aminek semmi köze a nevünkhöz. Tudod, olyan mint a nyuszi, cica, édesem stb.
2022. máj. 15. 11:41
8/11 anonim válasza:
Igen
Mikor a tarskerin rámir egy Jóska vagy Pista helybol offolom. Meg olyanokat is hogy Ernő vagy Jenő.
2022. máj. 15. 11:45
9/11 A kérdező kommentje:
Ja, aha értem. Fura lenne randis időszakban kicsimnek vagy cicámnak hívni mondjuk :D Az eleje óta amúgy a fejemben máshogy hívom, de egyszer mikor szólni akartam neki elkövettem azt a hibát, hogy hangosan is úgy neveztem és nézett rám furán, mert hát semmi köze az igazi nevéhez. Most biztos azt hiszi valamelyik exemet hívták így, de nem szivesen vallanám be, neki, hogy mindig a lány tesóm ugrik be, ha felmerül a neve.
2022. máj. 15. 11:47
10/11 anonim válasza:
Ez jogos, akkor természetesen még én se szólítottam így, az csak később alakult ki, mikor már egy ideje együtt voltunk. Addig meg általában elhagytam a megszólítást, mikor nem volt szükséges. Egy idő után meg már nem volt fura, megszoktam és már legalább annyira hozzá is kötöm ezt a nevet, mint az öcsémhez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!